02 / 07 / 2024

Köşebaşı Restaurant yeni şube

Köşebaşı Restaurant yeni şube

Halen 7 ülkede 30 restoranı ile hizmet veren ve dünyaca ünlü birçok isme kebabı sevdiren Köşebaşı, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve lezzet noktalarını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Bankacılık işlemlerinde yeni düzenleme resmen açıklandı! Banka işlemleri bundan sonra bu şekilde yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığının Mali Suçları Araştırma Kurulu Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre bankacılık işlemlerinde yeni düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

1999-2000 sigortalıları hemen baksın! Geriye çekilecek! Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu!

EYT Yasası kapsamında 9 Eylül 1999 tarihinden önce sigortalı olanlar ve borçlanma yoluyla sigorta başlangıcı bu tarih öncesine çekilebilenler için emeklilik yolu göründü. Eyt'de staj ve çıraklık için yeni tablo oluşturuldu...

Küresel piyasalar yeni haftaya pozitif başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD'de enflasyon endişesinin azalmasıyla yeni haftaya pozitif bir seyirle başladı.

Küresel piyasalar yeni haftaya düşük risk iştahıyla başladı!

Küresel piyasalar, Fed'in para politikalarına ilişkin belirsizliklerle yeni haftaya negatif bir seyir ile başlarken, Fed Başkanı Powell ve diğer Fed yetkililerinin hafta boyunca yapacağı sözle yönlendirmeler yatırımcıların da odağında yer alıyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Küresel piyasalar yeni haftaya pozitif başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta yapılacak olan toplantıda faiz artırmayabileceğine yönelik beklentilerin güçlenmesiyle birlikte yeni haftaya pozitif başladı.

Küresel piyasalar yeni haftaya temkinli başladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin endişelerle yeni haftaya temkinli şekilde başladı.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Elektrik faturasını artık dert etmeyin! Yeni bir destek daha yolda!

Elektrik faturası artık sorun olmasın. Devlet ihtiyaç sahipleri için yeni çalışmalar yürütüyor. Onlardan biri de elektrik faturası için olacak. İşte detaylar!

Telegram’dan WhatsApp’a büyük çalım! Yeni gizlilik özelliklerini duyan Telegram’a kaçıyor!

Anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması Telegram, yeni özelliklerini paylaştı. Peki, popüler uygulamanın özellikleri ne işe yarıyor? İşte detaylar…

Köşebaşı Restaurant yeni şube Haberi

Köşebaşı Restaurant yeni şube

Adana ve Tarsus yöresinin et yemekleri ile tanınan, Gorbaçov’dan Clinton ailesine kadar bir çok ünlüye kebabı sevdiren Köşebaşı Restaurant, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve restaurantları dünyaya taşımaya hazırlanıyor. 1995 yılında 4 ortak tarafından kurulan ve halen 15’i yurtiçinde toplam 30 restaurantı bulunan Köşebaşı bu markaları ya satın alarak ya da ortaklık yaparak yurtdışında şubeleştirecek. Köşebaşı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Akkaş ile bu yıl 20. yılını kutlayan şirketin hikayesini ve hedeflerini konuştuk.


- Köşebaşı’nın kuruluş hikayesini anlatır mısınız?


1995 yılında bu meslekte çalışan 4 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurduk. Kendi işimiz olsun dedik. O yıllar Özallı yıllardı. Yabancılar Türkiye’ye geliyordu. Yabancıların ağırlanabileceği yerin az olduğunu gördük. Kebap yemeye gidilecek yer pek yoktu. Biz kebabı ara sokaktan çıkarıp Levent’te sunduk. İlk şubemiz...