05 / 05 / 2024

Köseköy imar planı

Köseköy imar planı

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde şuyulandırması tamamlanan bölgelerde kent içi ulaşım ağına yeni soluk getirecek düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. 

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Antalya Kırcami'nin imar planı revizyonları kabul edildi!

Kırcami bölgesinin imar planı revizyonları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nda kabul edildi.

Gebze-Köseköy YHT geri dönüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Kocaelileri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Gebze-Köseköy yüksek hızlı demir yolu hattının yeniden geri döneceğini müjdeledi.

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Mahallesi, 167, 168, 169, 170, 1120 parseller ve 1121, 771 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı.

Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, F22D01C4A paftada yer alan tescil dışı alanın 3094 metrekarelik kısmındaki İdari Hizmet Alanının (Karakol) yapılaşma koşullarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı.

Büyükçekmece'nin imar planı yeniden düzenleniyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Büyükşehir Belediyesi komisyonundan geçmeyen bir imar planında teknik hatanın belediye tarafından yeniden düzenlendiğini, hataların giderilmesi durumunda bu planın geçeceğini söyledi.

Ataşehir Küçükbakkalköy imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 5 Ekim'de askıya çıkarıldı...

Ataköy 5. Kısım imar planı askıya çıktı!

Bakırköy Ataköy 5. Kısım, 51/3 pafta, 257 ada, 31 parsel ve 50/2 pafta, 59 ada, 8 parsele ilişkin imar planı askıya çıktı..

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Köseköy imar planı Haberi

Köseköy imar planı

Yeni imar yollarının yapımları ile kent içi trafik ağını ferahlatmak ve bölgede inşaat sektörüne de canlılık kazandırmak adına Kartepe Belediyesi ekipleri, çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Özgür Kocaeli'nde yer alan habere göre Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yönetimindeki belediye ekipleri, ilçedeki ulaşım ağını genişletecek ve yapılaşmanın önünü açacak çalışmalara destek veriyor. 

İmar yolu açma çalışmalarında Köseköy Mahallesi’nde Akyüz Sokak ardından İstiklal Sokak üzerinde de yol açma çalışması gerçekleştirildi. İstiklal Sokak üzerinde 200 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki yeni yol belediye ekiplerince açılarak bölge halkının kullanımına sunuldu. Kartepe Belediyesi, cazibe ve çekim merkezi olan ilçede yeni yerleşim alanları için yeni imar yolları açmaya devam ederek Kartepe’de ki sağlıklı ve planlı kentleşme sürecine katkı...