28 / 04 / 2024

Kösrelik Bağlarındaki vatandaşlara elektrik ve su

Kösrelik Bağlarındaki vatandaşlara elektrik ve su

Keçiören'in Kösrelik Bağları'nda vatandaşlar imarlı arazilerindeki evlerinde 25 yıldır susuz ve elektriksiz yaşıyor. Yol sorunu da cabası.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı mahkemelerin yükünü artırdı!

İLKE Vakfı tarafından Hukuk İzleme Raporu’nu yayımlandı. Raporda ekonomik belirsizliklerin yargı süreçlerindeki tezahürü ele alınırken, kira artışlarındaki yüzde 25 sınırının mahkemelerinin yükünü artırdığı belirtildi.

En düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı 11 bin 250, asgari ücret 17 bin 104 TL! Yeni maaşlar tek tek hesaplandı! 

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 50 seviyesinde zam uygulanacağını açıkladı. Peki en düşük SSK, BağKur emeklisi maaşı, asgari ücret ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte o rakamlar...

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Dar gelirli ailelere yeni destek müjdesi! 2023 vatandaşlık maaşı ne kadar?

Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Kösrelik Bağlarındaki vatandaşlara elektrik ve su Haberi

Kösrelik Bağlarındaki vatandaşlara elektrik ve su

Ankara'nın doğa harikası Kösrelik Bağları mevkisinde yaşayan 30 hanenin şehirden uzak köy yaşamı hevesi kursağında kaldı. Bağlum Belediyesi döneminde arsa alıp ev, bağ, bahçe yaptığı Kösrelik'te yaşayan vatandaşlar, bozuk yoldan, elektrik ve suyun olmayışından hatta telefonlarının dahi çekmeyişinden illallah etti. Sularını bidonlarla kaynak suyundan taşıyan vatandaşlar gaz lambası ve el feneri ile aydınlanıyor. Yerleşim yerlerinin Karşıyaka Mahallesi Kösrelik Köyü arazisi içinde olduğunu belirten Fatma Ravlı (60), "Kösrelik Bağları çok değerli bir yer. Gelecekte Ankara'nın doğa harikası olarak konuşulacak. Hatta Keçiören Belediyesi'nin de bu mevkideki gölet kenarına mesire alanı yapmak için çabaları olduğunu biliyoruz. Bu umutlarla aldığımız araziler; yaptığımız evler, bağlar, bahçeler şehir hayatından uzakta kafa dinlemek içindi. Fakat 25 yıldır ne elektrik var ne de su" diye konuştu. 


RÜZGAR GÜLÜ...