16 / 05 / 2024

kot kesit nerden alınır

kot kesit nerden alınır

Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifi tarafından hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeye deniyor. Peki, kot kesit belgesi nereden alınır?

Arsanın sit alanı olup olmadığı nasıl anlaşılır? Sit alanı olduğu nerden öğrenilir?

Arsa konusunda önemli bir konu olan sit alanı, çoğu gayrimenkul işlemlerinde merak edilmektedir. Arsanın sit alanı dahilinde olması, arsa sahiplerini ilgilendirmektedir. Peki sit alanı nedir, arsa sit alanı olduğunda ne olur? İşte buna benzer tüm merak edilen soruların yanıtları haberin devamında…

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 14 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 

10 yıl motor garantisine sahip, akıllı dalga teknolojili Vestel CMI Vestel CMI 109222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle çamaşır yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Profilo Silver 10 kg 1200 Çamaşır Makinesi en uyguna nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo CGA2520XTR Silver 10 kg 1200  Çamaşır Makinesi Leke Uzmanı Opsiyonu,SilentPlus teknolojisi ve EkstraEkle özelliği ile çamaşır yıkama işlevini gerçekleştirir. Peki çamaşır makinesi en ucuza nerden alınır? 

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerden alınır? İşte Fakir 19 Mart 2023 fiyat listesi

Yuva kuracaklar ve indirimli ürün arayanlar sizler için Fakir Mr. Chef Trella Blender Set en ucuza nerede ne kadara satıldığını araştırdık. İşte Fakir blender set hakkında merak ettikleriniz. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Hoover Kurutma Makinesi 12 bin TL indirimle Hepsi Burada'da satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hle Nfc Bağlantılı Kurutma Makinesi, 9 kg kurutma kapasitesiyle yünlü, pamuklu, kot ve gömlek gibi kıyafet türlerini kusursuz şekilde nemden arındırarak kurutuyor. 

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi en ucuza nerden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Daily Collection HD2581/90 Ekmek Kızartma Makinesi,sahip olduğu iki büyük ekmek yuvası ve 8 farklı kızartma ayarı sayesinde nar gibi kızarmış çıtır ekmekler elde edilmesini sağlar.

Arzum AR2005 Eco Panini 1800 W Izgara ve Tost Makinesi en ucuza nerden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2005 Eco Panini, 4 adet pişirme kapasiteli,teflon çıkarılabilir plakalı ızgara ve tost makinesi olarak bir çok pişirme fonksiyonuyla mutfaklarda yerini alıyor.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Xiaomi Mi Robot Süpürge ve Paspas en uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ süpürge, sert zemin ve halı üzerinde kullanım imkanı sunuyor. Akıllı süpürgenin hem süpürme hemde silme özelliği bulunuyor? Peki yüksek performans ile çalışan akıllı robot süpürgenin diğer özellikleri neler?

Fakir Buhar Kazanlı Ütü en ucuza nerden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi 

Fakir Raphael Plus Buhar Kazanlı Ütü titanyum kaplamalı özel tabanı ve kumaşa göre ayarlanabilen buhar seviyesi sayesinde kusursuz bir ütü hizmeti sunuyor.Peki şok buhar etkisine sahip ütünün diğer özellikleri neler?

kot kesit nerden alınır Haberi

kot kesit nerden alınır

Kot kesit nereden alınır?

Kot kesit belgesinin temin edilmesi, inşaat öncesi yapılması gereken işlemler arasında yer alıyor. Kot kesit belgesi, imar parselinde yapılacak binanın, proje müellifince hazırlanacak vaziyet planına göre yükseklik konumunu belirleyen belgeyi ifade ediyor. 


Kot kesit belgesinin alınması için inşaat çalışmalarının yapılacağı arsanın bağlı olduğu belediyeye başvuru yapılması gerekiyor.


Belediyeye bir dilekçe yazılması ve gereken diğer evrakların temin edilmesi gerekiyor. Başvuru sırasında gereken belgeler belediyeden belediyeye değişmekle birlikte şu şekilde sıralanıyor.


İstenen belgeler

- Tapu

- Harita Örneği (çap)

- Aplikasyon

- İmar Durum Belgesi

- Dilekçe


Kot kesit belgesi dilekçesi


………………………… BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

……………(ŞEHİR)



İlçemiz ………………………… Mahallesi ……… Pafta, ……… Ada, ………… Parselin kot kesit krokisinin tanzim edilmesi hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.



Saygılarımla,

 …… /…… /……



AD-SOYAD


ADRES:

…………………………………………

…………………………………………

…………………………………………



EK: 

.............



Kot kesit rölevesi nedir?



Işıl Seren...