03 / 05 / 2024

kout fiyatları azalmıyor

kout fiyatları azalmıyor

Ekonomi daralmış, ekonomideki gelişmeler bizi oldukça olumsuz etkiliyor bu nedenle de yatırımlar ertelenmiş ama konut satışları devam ediyor ve konut fiyatları düşmüyor.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 322 dolar olurken, gram altın, çeyrek altın fiyatları araştırılıyor. Peki Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün? Gram altın kaç lir? 25 Nisan 2024 Harem altın fiyatları...

İnşaat maliyetleri artarken, konut fiyatları düşüyor

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre inşaat maliyet endeksi Şubat 2024 itibariyle yıllık bazda yüzde 70 yükseldi. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, maliyetteki yükselişe rağmen konut fiyatlarındaki düştüğünü söyledi.

Konut fiyatları düşüyor: Londra fiyatına ev satılırsa olacağı buydu!

Ev alacaklar fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Makine mühendisi Yavuz isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından ev fiyatlarının çakıldığını belirtti. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları düşüyor. Geçtiğimiz hafta rekor yükselişlere imza atan altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç lira? 29 Mart 2024 canlı altın fiyatları.

Raporlar ‘Konut fiyatları düşüyor’ diyor, Peki vatandaş ne hissediyor!

BETAM tarafından açıklanan rapora göre son 8 aydır konut fiyatları reel olarak düşüyor. Peki raporlardaki bu düşüş piyasaya nasıl yansıyor? Vatandaş ne hissediyor? İşte vatandaşın cevabı…

Konut fiyatları düşüyor, yalancı bahar bitti!

Konut satışları ve üretiminde düşüş yaşanırken, fiyatlarda da düşüş beklentisi artıyor.  Ev sahipleri fiyatları indirmeme konusunda dirençli davransa da piyasadaki eğilim düşüş yönünde. Peki fiyatlar gerçekten düşüyor mu? Herkesin merak ettiği o soruya çarpıcı bir yanıt geldi.

Dolar yerinde sayıyor, konut fiyatları düşüyor: Tek kazandıran Borsa İstanbul!

Yatırımcılar ve vatandaşlar birikimlerini dolara mı, faize mi, konuta mı yoksa borsaya mı yatırmalarının daha mantıklı olduğunu merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından kazandıran yatırım aracını açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

kout fiyatları azalmıyor Haberi

kout fiyatları azalmıyor

Ekonomi daralmış, ihracat düşmüş, cari açık artmış, dolar almış başını gitmiş, turizm gelirleri azalmış, reel sektör sıkıntıda, küresel ekonomideki gelişmeler bizi oldukça olumsuz etkiliyor; siyasi belirsizlik ve terör herkesi kaygılandırmış ve bu nedenle de yatırımlar ertelenmiş; ama konut satışları devam ediyor ve konut fiyatları düşmüyor. 


KONUT SATIŞLARI ARTIYOR 

Türkiye genelinde konut satışlan 2015 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19.1 oranında artarak 110 bin 657 oldu.


İpotekli satışlarda da (kredili satışlarda) artış var

İpotekli satışlar 40.503 adet, diğer satışlar 70.154 adet oldu. Konut satışlarında 51 202 konut ilk defa satıldı. Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20.1 artarak 51 bin 202 oldu. İkinci satış ise 59 bin 455 adet olarak gerçekleşti. 


Yabancılara 2015...