07 / 05 / 2024

kovancılar afetzedelere yardım

kovancılar afetzedelere yardım

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yaptığı açıklamada yapılan girişimler sonucu afetzede ve TOKİ konut sahiplerinin konut fiyatlarında yüzde 30'luk gibi bir indirim olacağı müjdesini verdi.

Kiralar 10 kat, emekli maaşları 3,5 kat arttı diyen CHP’li Karakoz'dan emeklilere acilen kira yardımı yapılsın önerisi!

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, son 5 senede konut kiralarında 10 kata varan artışlar yaşandığını fakat emeklilerin maaşları sadece 3,5 kat arttığını belirterek, "Kirada oturan emeklilerimize acilen kira yardımı yapın” dedi.

Bakan müjdeyi verdi! Evde bakım yardımı maaşları yatmaya başladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan evde bakım yardımı maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar lira Evde Bakım Yardımı ödemeleri yapıldı.

Kiracılara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı! Kanun teklifi hazırlandı! Kiracılar dikkat!

Kira fiyatlarındaki yükselişe acil çözüm bulunmasına ilişkin çağrıda bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutu olmayan vatandaşlara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı yapılması için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Yardıma muhtaç vatandaşlar dikkat! Devlet 500 bin TL'ye kadar nakit yardım yapıyor!

Aile Bakanlığı'nın yeni sosyal yardım programıyla, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlar ev onarımları, yapımı ve eşya alımları için 500 bin TL'ye kadar nakit yardım alabilecek. Başvurular hızla yapılmalı, fırsat kaçırılmamalı.

Aile Bakanlığı'ndan afetzedelere 4.000 TL ve 7.000 TL yardım!

Aile Bakanlığı, afetzedelere yardım amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla önemli destekler sunuyor. Bakanlık, 4 bin TL'den 7 bin TL'ye kadar yardım yapılıyor...

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

Şapka çıkarılacak destek! Afetzedelere yardım için 10 bin çalışanının hesaplarına 10’ar bin TL yatırdı!

Türkiye’nin kayıpları her geçen saat daha da artarken, acının alabildiğine yaşandığı bugünlerde gelen destek ve yardımlaşma haberleri de yürekleri ısıtıyor. İşte bu güzel haberlerden biri de bugün geldi. Türkiye’nin önemli şirketlerinden biri daha deprem bölgesindeki afetzedelere yardım edebilmek am

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

Elektrik yardımı vatandaşların gündeminde yer almaktadır. Özellikle geniş aileler elektrik yardımının ne kadar olduğunu merakla sorguluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Çocuk başına 1.259 TL geri ödemesiz nakit para her ay verilecek! Aralık ayı SED yardım ödemeleri ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri kapsamında dar gelirli hanelere destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1.259 lira destek ödemesi yapıyor. Ödemeden yararlanan vatandaşlar," Aralık ayı SED yardım ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak?" sorusuna cevap arıyor. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı ne zaman yatar? Doğalgaz yardımı nakit mı verilecek?

Doğalgaz yardımı hakkında vatandaşlar havaların soğuması ile birlikte sormaya başladılar. İşte sorulan sorular ve yanıtları!

Doğalgaz yardımı hangi ayda verilecek? Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konulardan biridir. Doğalgaz desteği başvurusu yapan vatandaşlar, “Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

kovancılar afetzedelere yardım Haberi

kovancılar afetzedelere yardım

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 'Yaptığımız girişimler sonucu konut fiyatlarının yüksek olduğunu AFAD Başkanlığı'na bildirdik. Dar gelirli vatandaşlarımız bu fiyatı ödemekte zorluk çekiyorlardı. Yaptığımız görüşmeler ve girişimler neticesinde vatandaşlarımızın konut fiyatlarında yüzde 30 gibi bir indirim olacağı müjdesini de aldık. Milletvekilimiz Sermin Balık'a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum."


Yeni Çağ...