06 / 05 / 2024

Kovancılar Belediyesi

Kovancılar Belediyesi

Yeşilyurt Belediyesi, Halepçe Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kovancılar Belediyesi, Tut Belediyesi ve Göle Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını Hacı Uğur Polat'ın Başkanlığında düzenlendi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Avcılar Belediyesi'nde arazi tazminatı krizi!

Avcılar Belediyesi önünde işçiler ile birlikte grev yapan TÜM BEL- SEN 1 No'lu Şube Başkanı İbrahim Sönmez, 2017 yılından bu yana belediyede çalışan teknik personelin arazi tazminatının ödenmediğini dile getirdi. 

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Elazığ Kovancılar 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Kovancılar projesi için başvurular başladı.

Bağcılar Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi 2018 Faaliyet Raporu, belediye meclisinde gerçekleştirilen toplantı sonucunda meclis üyeleri tarafından onaylandı.

Kovancılar Belediyesi Haberi

Kovancılar Belediyesi

Yeşilyurt Belediyesi, Halepçe Belediyesi, Melikgazi Belediyesi, Kovancılar Belediyesi, Tut Belediyesi ve Göle Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını Hacı Uğur Polat'ın Başkanlığında düzenlendi. 


MAŞTİ karşısındaki Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Polat'ın Başkanlığındaki toplantıda meclisin gündeminde olan maddeler, Polat tarafından tek tek okunarak oylamaya sunuldu. Mart Ayı Meclis Toplantısfna ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, Toplantıda görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle: "2014 Yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi oy birliğiyle kabul edildi. Denetim Komisyonu raporunun meclisin bilgisine sunulması ve Encümen üyeleri seçiminin gizli oyla yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. Yapılan oylama ile Ramazan Yakıcı, Nurettin Karaaslan ve Salih Urfalı bir yıl süreyle encümen üyeliklerine seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi oy çokluğuyla kabul edildi, seçilen...