06 / 05 / 2024

köy evleri daire fiyatları

köy evleri daire fiyatları

Emlak Konut GYO ile Siyahkalem İnşaat'ın "Köy" projesi 2 gün sonra resmen satışa sunuluyor. Zekeriyaköy'de yükselen Siyahkalem Köy projesinde metrekare fiyatı 5 bin TL ile 10 bin TL arasında değişiyor...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Uplife Kadıköy görselleri!

Kişiye özel ödeme planları da hazırlabilen Teknik Yapı Uplife Kadıköy Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor...

köy evleri daire fiyatları Haberi

köy evleri daire fiyatları


Emlak Konut GYO güvencesiyle Siyahkalem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Köy projesinin lansmanı 12 Kasım Çarşamba günü yapılıyor. 500 bin metrekare alanda yükselecek olan Siyahkalem Köy projesinde konut, ofis, ticaret alanları bulunuyor.


1.200 adet konutun yer alacağı Siyahkalem Köy projesinde 1+1'den 6+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Projede dairelerin alanları net 60 metrekareden 500 metrekareye kadar değişiyor. Siyahkalem Köy'de teslimler ilk etap için 24 ay sonra olarak belirlendi.



Maketi hazır olan Siyahkalem Köy projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 10 bin TL arasında değişiyor. 3-4 katlı yapıların olacağı Siyahkalem Köy projesinde yürüyüş yolları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel: 0212 202 64 64 

Web: www.koy.com.tr

Gülcihan...