26 / 07 / 2024

köy koop Aliağa

köy koop Aliağa

Aliağa Belediyesi, ilçenin köylerinde tarımı ve hayvancılığı desteklemek, köyden kente göçün önlenmesi ve üreticinin ürününün aracısız değerlendirilmesi için KÖY KOOP ile birlikte kırsal kalkınma hamlesi başlattı...

Green Kadıköy’de lansmana özel faizsiz taksit seçeneğiyle! 3 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Green Kadıköy Projesi Yalova Kadıköy’de inşa ediliyor. Nisan 2025’te teslim edilecek projede lansmana özel faizsiz taksit imkanı da var. İşte Green Kadıköy Projesi ile ilgili ayrıntılar…

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

Aliağa'da 45.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aliağa İcra Dairesi, Çakmaklıköyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu parseller üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 45 milyon 162 bin 570 TL olarak belirlendi. 

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

köy koop Aliağa Haberi

köy koop Aliağa

Belediye’nin “Tarım ve Hayvancılığı destekliyor, Köylerimize can veriyoruz” sloganı ile adını duyurduğu proje, Aliağa Belediyesi ile İzmir Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (KÖY-KOOP İzmir) arasında gerçekleştirilen protokol ile start aldı. 


Aliağa Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen protokol imza törenine; Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Köy-Koop Genel Başkanı Yakup Yıldız, KÖY KOOP İzmir Birliği Başkanı Muhittin Akbulut, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Köy Muhtarları, Köy Koop Genel Müdürü Turgay Solmaz, Çiftçi Platformu dönem sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, Köy Koop Kastamonu Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Aladağ, Köy Koop İzmir Birlik Müdürü Yasemin Güngör ve köylerden çok sayıda vatandaş katıldı. 


ÜRETİCİYE EĞİTİMLER VERİLECEK

Aliağa Belediyesi, Köy-Koop İzmir Birliği işbirliğinde yapacağı çalışmalarla Aliağa’nın köy ve beldelerinde tarım ve hayvancılığı...