05 / 05 / 2024

köy yolları ulaşım

köy yolları ulaşım

Doğuda 339 köy yolu ulaşıma kapalı. Doğu Anadolu Bölgesi' ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 339 köyle ulaşım sağlanamıyor.

296 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle halen 296 köyle ulaşım sağlanamıyor...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM), KPSS 60 puanla kamu işçisi alımına başladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kapsamında istihdam edilmek üzere 15 kamu işçisi alımı yapılacağı açıklandı. KPSS 60 puan şartı ile yapılacak işçi alımında detaylar da bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne personel alımı: Hangi kadrolar ve şartlar geçerli?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yeni personel alımı için başvuruları kabul edeceğini duyurdu. İlana göre başvuruda bulunacak adayların, en az lise mezunu olmalarının yanı sıra, 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. İşte bu özel iş ilanının detayları haberin devamında...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 76 işçi alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'ye girenlere müjde! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 76 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Peki Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hangi pozisyonlarda alım yapacak? İşte merak edilen detaylar...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, başvuru koşulları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS’siz memur alıyor! Başvurular sadece İŞKUR’dan!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapacağını açıkladı. İstenilen şartlar tek tek açıklandı. İşte detaylar!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden müjde! KEGM kaptan, mühendis, tekniker ve gemici alımı yapacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü çeşitli unvanlarda 52 personel alacağını ilan etti. İşte başvuruya ilişkin merak edilenler...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Taşınmaz Kiraya Verme İşlemleri Genel Hizmet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31677 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

köy yolları ulaşım Haberi

köy yolları ulaşım

Doğu Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 339 köyle ulaşım sağlanamıyor.


Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 3 gün önce etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 200 köyle halen ulaşım sağlanamadığı belirtildi.


İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı karla mücadele ekiplerinin yağışın etkisini yitirdiği bölgelerde yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirilen açıklamada, çığ nedeniyle kapalı bulunan Van-Bahçesaray karayolundaki çalışmaların da devam ettiği kaydedildi.


Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada da bölge genelinde havanın parçalı bulutlu, sabah ve akşam saatlerinde yer yer sisli ve puslu geçmesinin beklendiği ifade edildi.


Hava sıcaklıklarında da önemli bir değişiklik beklenmediği vurgulanan açıklamada, düşük hava sıcaklıkları, sis, kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşacak aksamalar ve çığ tehlikesine...