09 / 05 / 2024

Koyundere Mevkisi

Koyundere Mevkisi

İzmir - Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi’ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu 4 işçi öldü, 7 işçi yaralandı.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı! İzmir'in en yeni projesinde lansman fırsatları!

İnşaat sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat'ın, Menemen Koyundere'de inşa ettiği Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı.

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de hayata geçirdiği Erkaya Twins projesini 9 Nisan tarihinde satışa çıkarıyor.

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Silivri'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 400 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul Özel Harekât Kemerburgaz'a taşınıyor!

Kemerburgaz mevkisi, Sinan Paşa Mahallesi’ndeki yaklaşık 260 bin metrekare büyüklüğündeki tescil dışı alan, imar planı değişikliğiyle, İstanbul Özel Harekât Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilmek üzere ‘Emniyet Hizmet Alanı’na alındı...

Silivri Alibey'de 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan tarım arazisi vasıflı gayrimenkul 4 milyon 800 bin 753 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla Batakçalı Mevkisi’ne planlama müjdesi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada, İstasyon Mahallesi Batakçalı Mevkisi’nde emsali yükselterek bölge ve ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir planlama yaptıklarını belirtti. 

Silivri'de 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri İlçesi, Alibey Mahallesi, Koyundere Mevkii'nde yer alan 10.668,34 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 8020 bin 753 TL bedel ile icradan satılıyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı!

Rize'nin Pazar ilçesi Yeşilköy köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasında 4,5 kilometrelik alanında yapılacak Rize-Artvin Havalimanı'nın temeli atıldı.

Trabzon Uzungöl'deki teleferik projesi onaylandı!

Trabzon Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hatta kurulması planlanan teleferik için hazırlanan proje onaylandı.

Koyundere Mevkisi Haberi

Koyundere Mevkisi

Menemen Koyundere’de Gazi Mahallesi yakınında, İzmir-Çanakkale Otoyolu viyadük inşaatında beton dökülmesi sırasında, dün öğle saatlerinde, çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. İskelenin ve kalıpların çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı.


9 saat sonra ulaşıldı


İşçiler, dökülen tonlarca harcın ve demirin altında kalan 4 arkadaşlarını kurtarmak için hemen çalışma başlatırken, olay yerine İzmir Büyükşehir Beledilyesi itfaiye ve AKS 110 ekipleri ile çok sayıda ambulans gönderildi.


Yaralı 7 işçi hastaneye kaldırıldı. İskelenin yıkılmayan bölümünün de çökmemesi için bir vinç ile önlem alınırken, iş makinelerinin de desteğiyle enkaz altında kalan işçilere ulaşmak için zamanla yarışa girildi. AKUT ekibinin de destek verdiği çalışmalarda ilk bir saatte beton altından 43 yaşındaki İbrahim Yurt’un cesedi çıkarıldı.


Evlenmeyi planlıyordu


9 saatlik çalışmanın ardından ise Mehmet Reşit Işık (40), Hakan Bilmez (42) ve Sefer Aslan’ın...