30 / 04 / 2024

Koz Mesa ön satış fiyatları

Koz Mesa ön satış fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa projesi ön satış avantajlarıyla satışa çıktı. Koz Mesa'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Mesa Panorama Maltepe projesinde teslimler başladı. İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Mesa Urla Kekliktepe'nin örnek villası hazır! 27 milyon TL'ye 4+1 villa!

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle dikkt çeken Mesa'nın Urla Kekliktepe projesinde fyatlar 27 milyon TL'den başlıyor. İşte Mesa Urla Kekliktepe projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Mesa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, sektörün 2021 beklentilerine ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu, "İnşaat sektörü de dönüşerek büyüyecek" dedi.

MESA yurt dışına açılıyor!

MESA, Capital'in 20. kez gerçekleştirdiği "En beğenilen şirketler" listesinde yer aldı. MESA Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA'nın gelecek planlarını açıkladı ve yurt dışında büyümeyi planladıklarını söyledi.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Koz Mesa ön satış fiyatları Haberi

Koz Mesa ön satış fiyatları

28 katlı tek blokta toplam 280 daireden oluşan Koz Mesa projesi, Mesa Mesken A.Ş. imzasıyla yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 penthouse konut seçeneklerine yer veriliyor. 


İstanbul Kozyatağı'nda yer alan Koz Mesa Evleri'nde konut teslimlerinin Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Mesa Koz daire büyüklükleri 1+1 ile 3+1 tip dairelerde brüt 64 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor. 


Kozyatağı Koz Mesa projesinde, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı,otopark, cafe, restoran gibi olanaklar da olacak. Koz Mesa Evleri ödemelerinde peşinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Mesa Koz ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 30 peşinat sonrasında, 1 ve 2 yıl sonra yüzde 25 oranında iki ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 20'lik tutar ise 36 eşit taksitle ödenebiliyor. 


Koz Mesa ön satış fiyatları!


Koz Mesa fiyatları...