17 / 06 / 2024

Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma kararı

Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma kararı

380 kV Kozan TM-Yeşilhisar Enerji İletim Hattı (Kuzey) Projesi ile 380 kV Kozan TM-Yeşilhisar Enerji İletim Hattı (Güney) Projesi kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Arçelik'ten konutlar için yeşil enerji atılımı projesi!

Arçelik Enerji Çözümleri Evi, 30 Haziran'a kadar Setur Kalamış Marina'da tüketiciler ile buluşacağı kaydedildi. Dış cephesinden içindeki mobilya ve dekoratif ürünlere kadar toplamda 1,8 ton geri dönüştürülmüş plastikten üretilen Arçelik Enerji Çözümleri Evi geliyor.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Oxford: Yeşil enerji AB'de Rus gazının yerini alabilir!

Avrupa Birliği'nde (AB) yeşil enerjinin 2028 yılına kadar toplamda 811 milyar avro yatırımla Rus doğal gazını ikame edebileceği hesaplanıyor.

Doğal gaza tavan fiyat tartışma konusu!

27 AB üye devletinin enerji bakanları, Avrupa'nın enerji krizine karşı alınacak önlemleri görüşmek üzere Lüksemburg'da bir araya geldi.

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Tisa Yeşil Enerji Elektronik İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar’da Maarif Jafarov tarafından kuruldu.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma kararı Haberi

Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma Kozan-Yeşilhisar enerji iletim hattı için acele kamulaştırma kararı

380 kV Kozan TM-Yeşilhisar Enerji İletim Hattı (Kuzey) Projesi ile 380 kV Kozan TM-Yeşilhisar Enerji İletim Hattı (Güney) Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için