30 / 04 / 2024

Kozlu Kavaklık çevre yenileme

Kozlu Kavaklık çevre yenileme

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme, ışıklandırma ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Reklamlarında genellikle güvenilirlik, dayanıklılık, çevre dostu teknolojiler, yenilikçilik ve kalite gibi temaları vurgulayan etkileyici kampanyalarla vatandaşa duyurusunu yapan Toyota'dan namına yakışır zam geldi. İşte detaylar.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Kanal İstanbul projesinde çalışmalar hangi aşamada?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, "3 etap, planlarımızı onayladık, çevre düzenimizi, planımızı onayladık. Bu çerçevede çıkacak rezerv alanlarda çeper ilçeler için rezerv konutlar üreteceğiz" dedi.

TOKİ Kırklareli Kavaklı alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı alt gelir projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Gaziantep’te 3 yeni proje için imzalar atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP'ın ortaklaşa gerçekleştireceği "Sütümü Soğutuyorum Değerini Arttırıyorum Projesi", "Dülük Kaya Mezarları Çevre Düzenlemesi Projesi" ile "Tilmen Höyük Çevre Düzenlemesi Projesi" nin işbirliği protokolüne imza atıldı. 

Koronavirüs Moskova'daki inşaat çalışmalarını nasıl etkiledi?

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, koronavirüs salgını nedeniyle, metro, yol, konut, büyük çevre düzenlemeleri gibi inşaatların durdurulamayacağını söyledi...

ODTÜ yönetimi yurt inşaatını gözden geçirmeye karar verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yönetim Kurulu, kavaklık alana yapılması planlanan KYK yurt inşaatının gözden geçirileceğini duyurdu...

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk, Ayşe Öztürk ve Murat Özbay ortaklığıyla kuruldu...

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Beylikdüzü Kavaklı Köyü 1/500 ölçekli tadilat planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, ( Kavaklı Köyü ) plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tadilat planı askıda..

Kozlu Kavaklık çevre yenileme Haberi

Kozlu Kavaklık çevre yenileme

Kozlu Belediyesi tarafından Kavaklık Mevkii’nde çevre düzenlemesi, jimnastik spor aletlerinin yenilenmesi, piknik alanı ve oturma alanlarının yenileme, ışıklandırma ve kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Bugün Kavaklık bölgemizdeki çalışmalarımızı inceliyoruz. Kozlu’nun tüm mahallelerinde yaptığımız çalışmalar burada da devam etmektedir. Ekiplerimiz hizmet gereken tüm yerleri tespit ediyorlar ve en kısa sürede müdahale etmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda Kozlu’ya görsel zenginlik katmak açısından da çevre düzenleme çalışmalarımızı tüm mahallelerde devam ettiriyoruz. Kozlu’da halkımızın rahat nefes alabilecekleri, aileleriyle birlikte huzurla vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Projenin tamamlanması ile Kozlu halkı yeni bir mekana daha kavuşmuş...