01 / 05 / 2024

Kozyatağı rezidans işçi ölümü

Kozyatağı rezidans işçi ölümü

Kadıköy Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında 14. kattaki iskelenin çökmesi sonucu demir ve kalasların üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.Ölüm haberi üzerine işçinin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Kozyatağı Hali 8 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte güncel fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 8 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki Kozyatağı halinde hangi ürünlerin fiyatı değişti? İşte 8 Nisan 2022 Kozyatağı Hal fiyat listesi... 

Kozyatağı Hali 7 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 7 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı değişti? İşte 7 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

Kozyatağı Hali'nin 6 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte Kozyatağı Hal 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 6 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı değişti? İşte 6 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi... 

Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022! İşte Kozyatağı Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Kozyatağı Hali'nin 5 Nisan 2022 sebze meyve fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatında değişiklik yaşandı? İşte 5 Nisan 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Kozyatağı rezidans işçi ölümü Haberi

Kozyatağı rezidans işçi ölümü

Kadıköy Kozyatağı'nda bir rezidans inşaatında 14. kattaki iskelenin çökmesi sonucu demir ve kalasların üzerine düşen işçi hayatını kaybetti. Ölüm haberi üzerine işçinin arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.


Olay, Kozyatağı Değirmen Sokakta’ki Genç Yapı Ltd şti ve Oran İnşaat Konsorsiyum’unun rezidans inşaatında saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre işçiler işe başladıktan kısa bir süre sonra yüksek bir gürültü duyuldu.


Sesler üzerine inşaattan çıkan işçiler inşaatın 14’üncü katındaki iskeleden çelik direklerin ve kalas denilen tahta parçalarının düştüğünü gördü.


Parçaların düştüğü yere giden işçiler bir arkadaşlarının malzemelerin altında kaldığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, işçinin öldüğünü belirledi. Ölüm haberi işçileri yasa boğdu. İşçiler şantiye bahçesinde ağlamaya başladı. Bazılarının kendinden geçtiği görüldü.


Polis ölümle sonuçlanan olayla ilgili çalışma başlattı. İnceleme devam...