20 / 07 / 2024

Kraliyet malikanesini yarasalar bastı

Kraliyet malikanesini yarasalar bastı

Bir zamanlar Eski York Düşesi Sarah Ferguso ve Prens Andrew’in yaşadığı evin yeni sahipleri yarasalar oldu. 2007 yılında Kazak milyonerin satın aldığı malikâneye hayvanlara zarar verileceği gerekçesiyle çivi bile çakılamıyor...

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Joe Perry malikanesini satışa çıkardı!

Aerosmith grubunun gitaristi Joe Perry, Massachusetts’teki malikanesini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!

Emlak manşetlerinin müdavimi olan Jeff Franklin, Los Angeles'ta bulunan malikanesini 85 milyon dolara satıyor...

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı!

Kolorado’ya taşınma kararı alan Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı...

Katar Kraliyet Ailesi, İngiltere’nin en pahalı evlerini alırken damga vergisi ödemedi!

Katar Kraliyet Ailesi'nin İngiltere'nin en pahalı konutlarından iki tanesini 18,5 milyon sterlinlik (yaklaşık 223 milyon TL) damga vergisi ödemeden aldığı ortaya çıktı.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

John Travolta malikanesini dört milyon dolara satışa çıkardı!

2020 yılının Temmuz ayında 29 senelik eşi Kelly Preston'ı kaybeden sevilen aktör John Travolta, ABD'de yer alan malikanesini dört milyon dolara satıyor.

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

Selena Gomez, Tom Petty'nin Encino'daki malikanesini satın aldı!

Gayrimenkul zengini Selena Gomez, 2017 yılında hayatını kaybeden müzisyen Tom Petty'nin Encino'da bulunan malikanesini 4.9 milyon dolara satın aldı.

Uluslararası Kraliyet Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Uluslararası Kraliyet Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Basheer M. Ablourawı, M. Abdulhady Mansour Mohamed ve S. Mahfouth Ahmet M. Albısharı tarafından kuruldu.

Kraliyet malikanesini yarasalar bastı Haberi

Kraliyet malikanesini yarasalar bastı

Bir zamanlar Eski York Düşesi Sarah Ferguso ve Prens Andrew’in yaşadığı evin yeni sahipleri yarasalar oldu. 2007 yılında Kazak milyonerin satın aldığı malikâneye hayvanlara zarar verileceği gerekçesiyle çivi bile çakılamıyor.


İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in ortanca oğlu Prens Andrew ve eski karısı Sarah Ferguson’un bir zamanlar yaşadığı ev harabeye döndü. 2007 yılında Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’in üvey oğlu Timur Kulibayev’e satılan evde şimdi nadir bulunan türdeki yüzlerce yarasa çirit atıyor. 5 farklı türdeki yarasanın yaşam alanına dönüşen 15 milyon poundluk malikâne ne yıkılabiliyor ne de satılıyor. Bunun nedeniyse eve yerleşmiş canlı türlerine zarar vermemek. Yetkililer yakın bir alanda yarasalar için doğal bir ortam hazırlanıp, hayvanların oraya taşınmasının ardından yıkım ya da tamirat izni verileceğini açıklıyor. Kraliçe Elizabeth’in oğlu Andrew’e düğün hediyesi...