02 / 05 / 2024

Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu

Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu konuşmasında, projelerine gelenlerin kullandığı kaynakların verilerinden bahsetti...

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluğun alım için bir fırsat olduğunu belirten Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, nakit sıkıntısı nedeniyle pazarlık yapma şansının yüksek olduğunu söyledi. Turan yatırımcılar için tam bir fırsat dönemi olduğuna dikkat çekti.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştiriyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) şirket içi eğitimleri noktasında Uparazzi Kurucusu Hakan Erilkun ile arsa ve arazi eğitimi yapıldı.

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk: RookZ! Gayrimenkulün kalesi olmaya geliyor...

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden TÜGEM'in Kurucusu, İTO Gayrimenkul Komite Başkanı ve NEOPRA Gayrimenkul Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akdoğan, sektöre yepyeni bir soluk getirecek projesi "Gayrimenkulün kalesi" sloganıyla yola çıkan RookZ için start verdi.

Son dakika: Gayrimenkul devininin kurucusu polis gözetimine alındı! Milyarder işadamı lokasyonunu terk edemeyecek

Gayrimenkul devinin kurucusu Vergrande'nin kurucusu milyarder Hui Ka Yan son dakika gelen habere göre polis gözetimine alındı. Milyarder işadamı bulunduğu lokasyonunu terk edemeyecek. İşte detaylar...

Zorunlu arabuluculuk uygulaması emlak piyasasına olumlu yansıyacak!

Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, 1 Eylül tarihi itibarıyla hayata geçen kira uyuşmazlıklarında zorunlu arabuluculuk uygulamasının piyasaya olumlu yansıyacağını söyledi.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi bekliyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır yaptığı açıklamada hem yatırımcıların hem de inşaat firmalarının düşük faizle verilecek kredileri beklediğini dile getirdi.

Ev sahipleri dikkat! Verginiz katlanmış olabilir!

Haus İstanbul Gayrimenkul Kurucusu Sercan Göller, emlak vergisindeki artışları değerlendirdi. “Tüm mülklerin emlak vergisi değeri, arsa metrekare birim değerinin ve inşaat maliyetinin metrekare birim fiyatının toplamından oluşuyor" diyen Sercan Göller, vergilere itiraza ilişkin de konuştu.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Mart ayı ile birlikte gayrimenkul piyasalarında hareketlenmenin hem yerli hem de yabancı müşteri pazarında yeniden başladığını değerlendirdi...

Gayrimenkul sektörü hızla dijital dünyaya ayak uydurmalı!

Pandemiyle beraber uzaktan çalışma, part time ve freelance çalışma sistemleri hızlıca iş hayatına dahil olmuş oldu. Gayrimenkul sektörünün de bu değişime ayak uydurması gerektiğini dile getiren Disao Kurucusu Tunç Avcı, sektörde dijitalleşmenin getireceği fırsatlara değindi.

Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu Haberi

Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu
Kranos Gayrimenkul Kurucusu Samim Hatipoğlu'nun konuşması:


Fikirtepe’de biz bambaşka bir şey yaptık. Biz 4. veya 5. projeyiz. Fakat hiç kimse Fikirtepe ismini söylemedi. Herkes farklı farklı firmalar Kadıköy dedi. Kadıköy değil orası Fikirtepe. Biz dedik ilk fikir Yeni Fikirtepe diyelim. Brooklyn başka.  Şehir planı, Brooklyn'de bir şehir planı yapılmış. İsim vereceksiniz. İngilizce bir isim. Mecburen eskiden sevmiyorduk. Reklam konusuna geri gelirsek şimdi 90'lı yıllarda reklam vermek ayıptı. Reklam veren demek ki satamıyor. Hatta Kemer Country reklamları çıktı. Allah Allah bunlar satamıyordu falan. Jetpalar o zamanlar. Niye çünkü hedef kitleniz belli. Toplu konut yaptığınızda kuyruk oluyor. Lüks konut yaptığınızda alacak insan belli. Satamayanlar da reklam veriyorlardı. Yükselen orta sınıf yükselince, gelirler yükselince, alım gücü artınca diyelim. Toplu iletişimin önemi arttı. Gazetede eskiden...