06 / 07 / 2024

kredi faizleri mayıs 2019

kredi faizleri mayıs 2019

Mayıs ayının ikinci haftasında konut kredisi faiz oranları ne durumda? Hafta başı itibariyle tüm bankaların güncel konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı…

DS Automobiles'den mayıs ayı kampanyası! DS 7'de 650 Bin TL kredi imkanı sunuyor...

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif DS 7 modelinin avantajlı satış koşulları ile birlikte mayıs ayında da sunmaya devam edeceğini duyurdu.

Renault Megane bu aya özel sıfır faizle satışta! Megane Sedan Mayıs fiyatları açıklandı!

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda Renault Megane Sedan için 200 bin TL'ye 12 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki Megane Sedan Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Tarım Kredi Market'te bugün yeni indirimler var! Tarım Kredi'de 18-20 Mayıs'ta indirimi ürünler var...

Tarım Kredi Market 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni indirimlerini açıkladı. Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak hafta sonuna özel yeni bir kampanya başlattığı açıklandı. Tarım Kredi Market hafta sonu indirimleri.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları açıklandı! Hem en düşük New Holland fiyatları hem de kredi kampanyası şaşırttı

New Holland, pek çok çiftçi tarafından merak edilen ve araştırılan Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki New Holland traktör Mayıs 2024 fiyatları ne kadar?

Dacia Duster'da Mayıs'a özel 200 bin TL'lik fırsat! Dacia fiyat listesi! 

Dacia Duster'da Mayıs'a özel 200 bin TL'ye 12 ay vade ve 0 faizle kredi imkanı sunuluyor. Kampanyada, aylık ödeme 16 bin 667 TL. Peki Dacia Duster fiyatları ne kadar? İşte Dacia fiyat listesi...

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Fiat, mayıs ayında Egea sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Fiat, sedan ve Cross modellerinde 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı sunuyor. İşte  Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Chery Omoda 5'in Mayıs 2024 fiyatarı açıklandı! Omoda 5'te bu ay tam 275 bin TL'lik dev fırsat var!

Otomotiv devleri arasında yer alan Chery, en sevilen modelleri arasında bulunan ve fiyat listesi merak edilen Omoda 5'in Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Omoda 5'te bu ay tam 275 bin TL'lik faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

Bankalardan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Peş peşe duyurdular, başvuranın hesabına 25 bin TL geçiyor!

Bankalar pek çok kişinin gündeminde yer alan faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaptı. İşte Mayıs 2024 0 faizli kredi ve nakit avans veren bankalar...

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kredi faizleri zirvelere çıksa da bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı da borç miktarı da rekor seviyeye ulaştı. CHP’nin haftalık ekonomi raporunda yer alan detaylara göre Türkiye'de borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu geçti.

kredi faizleri mayıs 2019 Haberi

kredi faizleri mayıs 2019

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mayıs ayında da yükseliş ivesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 4 banka daha konut kredisi faiz oranlarında artış uyguladı. Bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması bir önceki haftaya oranla 2 puan artarak yüzde 2.05’e ulaştı.

Geride kalan hafta kurda yaşanan ani yükseliş konut kredisi faiz oranlarını da etkiledi. Dolar, Euro ve Altın geçtiğimiz hafta 2018 Eylül sonrasında yaklaşık 8 aydır en yüksek seviyesine ulaştı. Kurdaki yükseliş ve TL’deki değer kaybını engellemek için Merkez Bankası müdahalede bulunarak 1 hafta vadeli repo ihalelerine ara verdi. Söz konusu müdahalenin repo faizlerini bu hafta itibariyle yüzde 25.5’e yükseltmesi tahmin ediliyor. 

Bankaları yükselen kur risklerin arttığı piyasa ve likidite maliyetlerinin artması ile kredi faiz oranlarında peş peşe yükselişe gidiyor. Uzmanların beklentisi Merkez...