02 / 05 / 2024

kredi masrafı ne kadar

kredi masrafı ne kadar

Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor. Sebebi ise ücretsiz gönüllü avukatlar... Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor.

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Şu an en ucuz otomobilin aylık masrafı 7 bin TL! Artık araç almak da kullanmak da pahalı!

Gazeteci Emre Özpeynirci, en çok satılan otomobillerin  yıllık ve aylık ortalama rutin masraflarını açıkladı. Peki hangi otomobilin masrafı ne kadar? İşte Özpeynirci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Konut kredilerinde kişi başına ortalama bakiye 200 bin TL! Kredi kullananlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından konut kredileri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki konut kredisi kullananlar neler diyor? İşte gelen yorumlar...

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Banka Kredi Anketi'ne göre, Avro Bölgesi'nde hem firmalar hem de hanehalkının kredi talebi keskin bir biçimde azalış gösterirken, bankaların takipteki kredilere yönelik endişesi de artıyor.

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

AFAD yol masrafı ne kadar? AFAD yol masrafı nasıl alınır? Depremzede yol parası başvurusu nereden yapılır?

AFAD yol masrafı diğer adıyla depremzede yol yardım parası şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. Afetzedeler, AFAD yol masrafına dair detayları araştırmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Kredi notu nedir ve nasıl hesaplanıyor? İdeal kredi notu ne kadar olmalı? Kredi notu nasıl yükseltilir?

Kredi notunun yüksek olması artık sadece kredi çekerken değil ev veya araba kiralarken de önemli. Eğer kredi notunuz düşük ise bırakın bankadan kredi çekmeyi, araç bile kiralamanız mümkün değil artık. İşte kredi notu ile ilgili aklınıza takılan bütün soruların yanıtları…

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Bütün bankalar resmen peş peşe açıkladı! İşte çılgına çeviren promosyon tutarları

Faizsiz, deprem kredisi paketleri duyuruldu! Bankalar deprem kredi paketlerini açıkladı. Depremde mağdur olmuş vatandaşların rağbet ettiği haberin detayları araştırılıyor. Peki Hangi bankalar deprem kredisi veriyor? Kredi bedelleri ne kadar?

Şu an kredi faizi ne kadar? Hangi banka ne kadar faizle kredi veriyor? Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı

Bankalardan kredi çekmeyi düşünenler, hangi bankanın ne kadar faizle kredi verdiğini merak ediyor. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranı!

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

kredi masrafı ne kadar Haberi

kredi masrafı ne kadar

BDDK veya avukatlık bürosundan arıyoruz'' diyerek vatandaşı ‘' Kredi dosya masrafınızı sizin adınıza bankanızdan geri alıyoruz'' şeklindeki vaatlerle kandıran dolandırıcılara karşı geçtiğimiz günlerde BDDK ve ilgili kurumlardan uyarılar yapılmış, vatandaşın bu noktada daha dikkatli olması istenmişti.


Bu uyarılar kulağınızın bir yerinde küpe olsun ama, kredi dosya masrafı noktasında şimdiye kadar sıkı durun öyle ya da böyle tam 3 milyon kredinin dosya masrafı bankalardan temin edilerek hak sahiplerine geri ödendi. Ülke genelinde son 10 yıl içinde verilen kredilerden ötürü ödemesi yapılması gereken dosya sayısı ise 40 milyondan fazla. Yani daha on milyonlarca kişiye başvuru olması halinde ödeme yapılacak.


Tüketici Kanunu'nda yapılan değişiklikler ve Yargıtay tarafından verilen emsal kararlar sonrası son 1,5 yıldır avukatlar yoğun bir mesai içerisine girdi.


Talep Patlaması Yaşıyor


Uzun yıllar tartışma...