22 / 07 / 2024

kredi masraflarını almak

kredi masraflarını almak

Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor. Sebebi ise ücretsiz gönüllü avukatlar... Kredi çekerken ödediği dosya masrafını geri alanların sayısında adeta patlama yaşanıyor.

Kredi ile ev almak artık hayal oluyor! Konut kredisi için BES teminat gösterilmeli!

Konut satış oranları her ay bir önceki aya göre gerilerken banka kredisi ile konut almak, giderek hayal oluyor. ATEM Başkanı Hakan Akçam, kredi alımlarında bireysel emeklilik sisteminde uygulanan (BES) teminat gösterebilme uygulamasının konut kredileri için de uygulanabileceğine vurgu yaptı.

Dries Mertens Maçka'da oturduğu evi satın almak istedi! Dairenin dudak uçuklatan fiyatını duyunca vazgeçti! 

Galatasaraylı futbolcu Dries Mertens, İstanbul Maçka'da oturduğu daireyi satın almak istedi fakat evin dudak uçuklatan fiyatını duyunca almaktan vazgeçti. 

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcıları alım konusunda son kez uyardı. Memiş, gram altının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlerin bayrama kadar alım sürecini tamamlamaları konusunda uyardı.

Harem Altın fiyatları! Altın almak isteyenler dikkat! Tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 

Altın alıp satmak isteyen milyonlarca kişi Harem Altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyenler dikkat, tam altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL? 3 Haziran 2024 altın fiyatları.

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı 2024! Altın almak isteyenler ters köşe oldu! 21 Mayıs 2024 kuyumcu canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşte olan altın fiyatları, atlın almak isteyenleri ters köşe yaptı. Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Ata altın kaç lira? 21 Mayıs 2024 kuyumcu altın fiyatları.

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış

Altın neden düşüyor? Altın almak isteyen kuyumculara akın etti! 30 Nisan 2024 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. İki hafta öncesine kadar rekor üstüne rekor kıran altın, sert düşüş yaşadı. Ons altın 2321 dolara kadar geriledi. Peki altın neden düşüyor? Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti. Bugün altın fiyatları ne kadar? 30 Nisan 2024 altın fiyatları...

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2359 dolara geriledi. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğdu. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları.

Altın almak isteyenler için flaş bir uyarı geldi: Gram ya da çeyrek altın almayın! 

Altın almak isteyenler gram altın mı yoksa çeyrek altın mı almaları gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için flaş uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Gram altın 50 TL düştü! Altın almak isteyenler kuyumculara akın etti! 2 Nisan 2024 altın fiyatları

2 Nisan 2024 altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar ise kuyumcuların yolunu tuttu. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 2 Nisan 2024 altın fiyatları.

kredi masraflarını almak Haberi

kredi masraflarını almak

BDDK veya avukatlık bürosundan arıyoruz'' diyerek vatandaşı ‘' Kredi dosya masrafınızı sizin adınıza bankanızdan geri alıyoruz'' şeklindeki vaatlerle kandıran dolandırıcılara karşı geçtiğimiz günlerde BDDK ve ilgili kurumlardan uyarılar yapılmış, vatandaşın bu noktada daha dikkatli olması istenmişti.


Bu uyarılar kulağınızın bir yerinde küpe olsun ama, kredi dosya masrafı noktasında şimdiye kadar sıkı durun öyle ya da böyle tam 3 milyon kredinin dosya masrafı bankalardan temin edilerek hak sahiplerine geri ödendi. Ülke genelinde son 10 yıl içinde verilen kredilerden ötürü ödemesi yapılması gereken dosya sayısı ise 40 milyondan fazla. Yani daha on milyonlarca kişiye başvuru olması halinde ödeme yapılacak.


Tüketici Kanunu'nda yapılan değişiklikler ve Yargıtay tarafından verilen emsal kararlar sonrası son 1,5 yıldır avukatlar yoğun bir mesai içerisine girdi.


Talep Patlaması Yaşıyor


Uzun yıllar tartışma...