01 / 05 / 2024

kredi pazarı faiz oranları

kredi pazarı faiz oranları

Ziraat Bankası düşük faizli kredi verecek. Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verileceğini açıkladı...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı faizleri hakkında flaş gelişme

Resmi Gazete'de yayımlanan bir karar göre kredi kartı faizleri hakkında kullanıcıları üzecek bir gelişme yaşandı. Alınan kararla birlikte kredi kartı faiz oranlarında artışa gidildi.

Türkiye'de kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor. Kredi kartı kullananlarla ilgili faiz gelişmesi

Ülkemizde kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Kredi kartı faiz oranlarında değişim oldu.

Kredi kartı kullananlar dikkat! 1 Ağustos itibarıyla kredi kartı faiz oranları yükselecek!

Merkez Bankası'nın faiz artışı kararından sonra banka kredi faizleri 1 Ağustos'tan sonra yükselecek. İşte detaylar...

Araba alacaklar dikkat! Bu ay zamsız geçti.. Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Fiesta araştırması yapanlar 2023 Şubat fiyatlarını merak ediyor. 120 beygirlik gücü en iyi hissedeceğini Fiestalar için acele edin. İndirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmamak için acele edin.  Peki Ford Fista 2023 fiyatı ne kadar? özellikleri nedir?

Kentsel dönüşüm yapacaklara büyük müjde! Hükümet kesenin ağzını açıyor. Kredi ve faiz desteği yolda

Deprem gerçeği ve binaların yaşlı olması nedeniyle kentsel dönüşüm adeta zorunluluk haline geldi. Ancak inşaat maliyetlerindeki artışla birlikte durma noktasına gelen dönüşüm faaliyetlerinin yeni tedbirlerle atağa geçmesi bekleniyor.

 Zorlu şartların araçları Ford Rangerlar! Satış öncesi ve sonrası imkanlar sizi bekliyor! 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Rangerlar için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ranger araçların detaylarını sizler için araştırdık. Ford servislerinde otomobil ve ticari araçlarda %30'a varan indirim fırsatı ile indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın.  Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyun

Motoru ödüllü Ford Ecosport için acele edin! Ford bayilerinde uygun imkanları kaçırmayın! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Üretim yeri romanya olan araç için fiyat araştırması yapılıyor. Ford Ecosport araçların detaylarını sizler için araştırdık.  indirim, kredi ve faiz avantajlarını kaçırmayın. Özellikleri ve fiyatları için haberimizi okuyun

Akbank resmen çıldırdı! Verdikleri kredi ve faizi duyanlar kulaklarını temizlemeye gitti

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi kampanyası başlatıldı. Bankanın verdiği kredi ve faiz oranını duyanlar şaşkınlıkla karşılandı.

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

Gazeteci Erdal Sağlam, Mesele Ekonomi kanalında yaptığı haftalık değerlendirmede bankalar, krediler ve piyasalarda neler olduğuna dair edindiği bilgileri paylaştı.

Son dakika! Milyonlarca esnafa yeni kredi ve faiz müjdesi!

Milyonlarca esnafı, işletmeyi, üreticiyi, turizmciyi ilgilendiren ve rahat nefes aldıracak olan karar salı günü itibarıyla yürürlüğe girdi.

kredi pazarı faiz oranları Haberi

kredi pazarı faiz oranları

Ziraat Bankası, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verileceğini açıkladı Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, 5 yılını doldurmamış şirketlere 50 bin TL’ye kadar kefilsiz, ipoteksiz,rehinsiz, düşük faizli kredi verdiklerini söyledi.


Salihli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Öztürk, Salihli TSO’nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisi de Salihli’ye yeni atanan Öztürk, TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcısı Günay Topkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemalettin Tosun, Halil Necmi Çevik ve Bayram Emir Yorguncu tarafından karşılandı.


Bankanın iş dünyasına sunduğu çeşitli kredi imkanları hakkında bilgi veren İsmet Öztürk, Avrupa Yatırım Fonu kaynaklarından kullandırılan yeni kredi hakkında şu bilgileri verdi:


“Avrupa Yatırım Fonu ile Ziraat Bankası’nın başlattığı program çerçevesinde meslekte 5 yılını doldurmamış şirketlere, esnafa ve ruhsata...