14 / 05 / 2024

kredi sigortası iptali

kredi sigortası iptali

Kredi çeken milyonlarca kişiyi için son dakika açıklamaları geldi. Söz konusu süre ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin tümünü kapsıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Önemli bir ilan: Kredi çeken herkesi ilgilendiren bir konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz! Artık e-Devlet üzerinden başvurarak kredi ödemelerinizi geri alabilirsiniz. Peki Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den kasko sigortasında yüzde 50 indirim sağlıyor! Yapı kredi müşterilerinin faydalanabileceği kampanyaya son katılım 31 Mart 2023!

Uygun kredi için yeni dönem başlıyor!

Bireysel Emeklilik Sigortası (BES) ödeyen vatandaşlara uygun faiz oranları ile kredi çekebilme imkanı sunulacak.

Yapı Kredi'den yüzde 50'ye varan kasko indiriminde son gün! Kaçırmayın..

Yapı Kredi’den aracınız için kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçeneğini kullanarak yüzde 50'ye varan fiyat avantajından faydalanabilirsiniz. Kasko sigortasında %50'ye varan indirimlere ek kasko tutarının %10'u kadar puan Yapı Kredi'den hediye!

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet'e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor

Krediyi çekenler iptal etmeye koştu. Hayat sigortası primleri geri mi alınıyor? İşte detaylar...

Kredi kullananlar dikkat! Mahkemeden hayat sigortası primlerine iade kararı!

Bankalardan kredi kullanımları sırasında zorunlu olarak uygulanan hayat sigortasında dikkat çeken bir mahkeme kararı çıktı. Mahkeme sigorta priminin iadesini isteyen bir tüketiciyi haklı buldu. Söz konusu kararda tüketici aleyhine haksız şart oluştuğu belirtilerek, para iadesine karar verildi...

Ev satışlarındaki artış konut sigortasını da etkiledi!

Kovid-19 salgını sonrasında emlak piyasasını canlandırmak için bankaların birinci el ve ikinci el konutlar için düşük faizli kredi kampanyaları hayata geçirmeleri sayesinde konut piyasasında hareketlilik arttı. Bu da konut sigortasına olan talebi artırdı...

Türkiye Varlık Fonu ile Sinosure arasında 5 milyar dolarlık iş birliği mutabakatı!

Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile Çin İhracat ve Kredi Sigortası Kurumu (Sinosure), iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve yatırım iş birliğini artırmak için mutabakat belgesi imzaladı.

Konut kredi faizleri düştü sigorta masrafları arttı!

Bankalar kredi faizlerini düşürmelerine rağmen indirim açıklarını kapatmak için müşterinin hayat sigortası almasını şart koşuyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredisi alan vatandaşın 10 bin TL’lik tutar için ödeyeceği masraf 36 ayda 6 bin TL’yi buluyor

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Kredi hayat sigortasını bankadan almak zorunda değilsiniz!

Kredi hayat sigortalarıyla ilgili bugüne kadar tüm bildiklerinizi unutun! Bu konuda doğru yönlendirildiğinize emin misiniz? 

Müteahhitlere, yeni kredi kapısı açıldı!

Kefalet sigortasının teminat mektubu yerine geçmesinin Türkiye ekonomisine 500 milyar liralık ek kredi fırsatı sağlayacağını söyleyen TSB Başkanı Can Akın Çağlar, iş adamlarına seslenerek "Ey müteahhitler, artık kredi almak için artık tek kapı banka değil" dedi.

Doğal taş ihracatçılarına Eximbank güvencesi!

Katma değerli ürün ihracatında Türkiye’nin önemli sektörleri arasında yer alan maden ve doğal taş sektörünün ihracatta alacağı riskin, Eximbank’ın "Kısa Vadeli İhracat Kredi Sigortası" ile ortadan kaldırılacağı bildirildi.

kredi sigortası iptali Haberi

kredi sigortası iptali

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen hayat sigortaları, özellikle de banka kredileri ile birlikte yapılan hayat sigortaları, yıllardır tartışılıyor. Banka ile ya da sigorta şirketi ile anlaşmazlığa düşen tüketiciler soluğu mahkemelerde aldı. 

Söz konusu süre ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin tümünü kapsıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), son zamanlarda sık sık gündeme gelen hayat sigortalarında köklü değişikliğe gitti ve sigortanın genel şartlarını yeniden belirledi ve yayınladı. En son 2002'de hayat sigortalarının kapsamı ve şartlarının belirlendiğini ve geçen 20 senede de  birçok şeyin değiştiğini hesaba katacak olursak; hayat sigortalarında ciddi revizyona ihtiyaç duyuluyordu.

İşte Hürriyet gazetesinden Noyan Doğan'ın konuyla ilgili o yazısı...

Noyan Doğan yazısında sigortanın kapsamından sigorta şirketleri ve bankaların...