30 / 07 / 2024

kredili kampanyalı konut projeleri 2015

kredili kampanyalı konut projeleri 2015

İnşaat şirketleri Mayıs ayı için düzenledikleri kampanyalarla konut alıcısına her türlü avantajı sunuyor. Örneğin, Sur Yapı yeni projesini tercih edenlere lansmana özel yeni indirim yapıyor.

Kredili konut satışları 2024'ün ilk 6 ayında çakıldı!

Türkiye’de konut fiyatları eski artış hızını kaybederken, kredili konut satışları da 2024'ün ilk 6 ayında resmen çakıldı.

Konut sektöründe pozitif hava hakim. Kredili satışlarda artış bekleniyor

KONUTDER anketine göre konut üreticileri önümüzdeki aylarda sektörde olumlu gelişmeler ön görüyor. Ankete göre önümüzdeki 6 ayda kredili konut satışlarında artış bekleniyor. Birinci el konut satışların da düşüşün yavaşlayacağı tahmin ediliyor.

Kredili konut satışları eylülde dip yaptı! 2019'dan bu yan en düşük oran görüldü! 

Yüksek faiz oranları, konut satışlarını etkiledi. Kredili konut satışları dip yaparken, geçmiş yılların aynı dönemleri ile kıyaslandığında son 8 yılın en düşük eylül ayı satışı kaydedildi.

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Kovid-19 salgını döneminde ertelenen talep ve yükselen faizle kredili konut satışlarının 78 şehirde yavaşladığı ifade edildi. Peki Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Kredili konut satışlarında yeni rekor!

Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz'da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 124,3 artarak 229 bin 357 rakamına ulaştı ve tarihi rekor kırıldı. İpotekli (kredili) konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 900,6 artarak 130 bin 721 oldu. 

Temmuz ayında kredili konut satışı yüzde 1000 arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Temmuz ayında kredili konut satışının 141 bin 434 işlemle geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1000 arttığını açıkladı.

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri ne kadar? 

İş Bankası kampanyalı konut kredisi ürünü dahilinde sıfır ikinci el ve lojman ayrımı yapmadan tüm konutlara aylık yüzde 0.95 faizle kredi sağlıyor. 

İş Bankası konut kredisi faizleri ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi için piyasadaki en uygun faiz oranlarından birini sunuyor. Banka ayrıca kamu lojmanları içinde düşük faizle kredi imkanı sağlıyor.

VakıfBank kampanyalı konut kredisi hesaplama!

VakıfBank konut almak isteyen tüketici için hem sıfır konut talebinde hem de ikinci el konut talebinde cazip faiz oranları ile iki konut kredisi kampanyası sunuyor

kredili kampanyalı konut projeleri 2015 Haberi

kredili kampanyalı konut projeleri 2015

Toplamda 1394 konuttan meydana gelen Avrupark'ta ev fiyatları 170 bin liradan başlıyor. 1 + l'den 4+1 'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje yüzde 1 KDV avantajına da sahip. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, avantajlı fiyatlarla satışa çıkmıştı. Projedeki bu fırsatlar Mayıs sonuna kadar Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı,  Bordo Yapı ve Intes Yapı'nın" Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir'de de konut alıcısına bahar fırsatları sunuluyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya ayrıca yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. 

550 milyon liralık yatınmla hayata geçirilen proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in yüzde 75'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Sur...