05 / 05 / 2024

kripto paralar kalıcımıdır

kripto paralar kalıcımıdır

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, mevcut hiçbir kripto para biriminin uzun vadede bir ödeme aracı olarak çalışabilecek bir yapıya sahip olmadığını ifade etti.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanını soruşturması!

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanında konut yapmak istedikleri için soruşturma başladı. İşte haberin detayları...

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Apartmanda ortak alanların kiraya verilmesi mümkün müdür?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine ortak alan deniyor. Peki, apartmanda ortak alanların kiraya verilmesi mümkün müdür?

Miras kalan evin anneye devri mümkün müdür?

Miras Hukuku gereğince, vefat durumunda miras, miras bırakanın yasal mirasçılarına kalıyor. Mirasçılıkta, mirasçılık sırası bulunuyor. Peki, miras kalan evin anneye devri mümkün müdür? İşte yanıtı..

Sığınakların amacı dışında kullanılması mümkün müdür?

Sığınak; insanların yaşaması ve ülkenin harp gücünün devamı için zorunlu canlı ve cansız kıymetleri korumak maksadıyla inşa edilen korunma yerlerine deniyor. Peki, sığınakların amacı dışında kullanılması mümkün müdür?

kripto paralar kalıcımıdır Haberi

kripto paralar kalıcımıdır

Dünya Ekonomi Forumu (WEF) tarafından düzenlenen 'Dijital para birimlerini yeniden düzenlemek' adlı panele katılan Bailey, “Kalıcı bir para birimi diyebileceğim anlamda bir tasarım, yönetim ve düzenlemelere kadar verdik mi? Hayır. Dürüst olmak gerekirse henüz o noktada olduğumuzu sanmıyorum. Kripto para birimlerinin başlangıçta böyle formüle edildiğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Bailey ödemelerin istikrarlı bir değere sahip olması, buna dair bir güvencenin oluşması gerektiğini belirterek, bunun da bankayı, dolayısıyla, devletle ilişkisi olan düz para birimi ile ilişkilendirmek durumunda bırakacağını kaydetti.

Dijital para birimlerine gizlilik standartlarına ilişkin tartışmaların devam edeceğine işaret eden Bailey, “Bu gündeme gelecek büyük bir konu. Herhangi bir dijital para birimi üzerinden gönderimlerin gizlilik standartları ve kamu çıkarını nerede olduğu meselesi” yorumunu yaptı.

Bitcoin 8 ay...