05 / 05 / 2024

kripto paralardaki düşüş sürecek mi

kripto paralardaki düşüş sürecek mi

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti...

Ünlü kripto fenomeninden çarpıcı paylaşım: 50 milyon olan konut fiyatı 10-15 milyona düşer!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut almak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Bitcoin için kritik karar haftası... 

Kripto para dünyası için karar haftası başlayacağı kaydedildi. Buna göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), bu hafta için Bitcoin ETF başvuruları ile ilgili karar vermesinin beklendiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kripto parada deprem etkisi! Ethereum güçten düşüyor! 

Kripto para sektörünün öncü altcoin‘i Ethereum (ETH), son dönemde fiyat dalgalanmaları ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ethereum’un dalgalanmaları, tüm altcoin’lerin hamlelerini doğrudan tesiri altına almaya devam etmekte.

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

IOSCO'dan kripto varlık düzenlemesi!

Uluslararası Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Örgütü (IOSCO), kripto varlık ve pazarlarının düzenlenmesine ilişkin ilk küresel yaklaşımı 18 tavsiye kuralıyla açıkladı.

AB ülkeleri dünyanın ilk kapsamlı kripto kurallarını onayladı

Avrupa Birliği devletleri 16 Mayıs Salı günü, kripto varlıkları düzenlemek için dünyanın ilk kapsamlı kurallar dizisine son onayını vererek, İngiltere ve ABD gibi ülkelere yetişmeleri için baskı uyguladı.

Kripto neden dalgalı seyrediyor? Bitcoin düşüş sebebi ne?

Son enflasyon raporunun Amerika'dan gelmesinin ardından kripto para borsası fırtınalı bir denize döndü. Bitcoin, bu karmaşada önce dağların zirvesine tırmandı, ancak sonra beklenmedik bir şekilde serbest düşüşe geçti. İlgili analistler konuyla ilgili açıklamalarını dile getirdiler.

Elon Musk Kriptoyu Bırakıyor: Yapay Zeka Yatırımlarına Odaklandı!

Milyarder girişimci Elon Musk, son dönemde yapay zeka alanında yatırım yapacağını açıkladı ve kripto para dünyasından çıkacağı sinyallerini verdi. Kripto para birimleri hakkındaki tweet'leriyle bilinen Musk, Twitter'da yaptığı açıklamada artık yapay zeka ile ilgilendiğini belirtti.

Bitcoin birden neden düştü? Kripto paralar çakılıyor!

Bitcoin'de (BTC) geçtiğimiz saatlerde yaşanan düşüşün nedeni ne? İşte kripto paraların değer kaybının arkasında yatan çok gizli neden!

kripto paralardaki düşüş sürecek mi Haberi

kripto paralardaki düşüş sürecek mi

Çin'in aldığı yasak kararıyla son zamanlarda yaşanılan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Bitcoin yüzde 12’nin üzerinde değer kaybetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2008 yılındaki krizin neden olduğu belirsizlik ortamında yatırımcıların tercih ettiği Bitcoin’de değer kaybı sürüyor.

Son zamanlardaki değerleriyle dikkat çeken Ethereum de yüzde 15’ten fazla düştü ve 3 bin doların altına düştü.

Diğer birim Litecoin ise yüzde 12,9 düşüşle 266 dolardan işlem gördü ve XRP yüzde 7 düşüş göstererek, 1,42 dolara indi.

Son zamanlarda yaşanan mağduriyetlerle dikkat çeken Bitcoin 1 haftada yüzde 31, Ethereum yüzde 29,3, Shiba yüzde 57 düştü.

Kripto paralarda yaşanan düşüşlerden sonra piyasaları da 280 milyar dolar daraldı.

Koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin, 18 Mayıs 2021'de finans kurumlarının ve ödeme sistemlerinin kripto para birimleri üzerinden hizmet vermesini yasaklamış ve bunu resmen açıklamıştı.

Konu ile ilgili olarak...