29 / 04 / 2024

Kristal Türkiye bursa

Kristal Türkiye bursa

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Bursa’da üretilen Renault Clio yenilenen tasarımı ve özellikleriyle Türkiye’de satışta!

Yeni Renault Clio, yenilenen dizaynı ve donanım özellikleri ile beraber Türkiye'de satışa çıktı. Equilibre versiyonu 826 bin 900 TL'den başlayan fiyatıyla alıcılarını beklerken, Evolution versiyonu ise 959 bin 900 TL'lik fiyatıyla satışa sunuldu.

Türkiye’deki otomobil devi üretimini durduruyor!

Türkiye'de üretim yapan otomobil üreticilerinden Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretime 24 gün boyunca ara vereceğini açıkladı. Yaklaşık 7 bin işçinin istihdam edildiği otomotiv devi 7 Ağustos tarihinde planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle şartel indirecek.

Togg sonrası kritik adım! Türkiye'de bir ilk

Togg'un T10X modelinin seri üretim bandından indirilmesinin ardından Türkiye kritik bir adım daha geliyor. Türkiye'nin ilk batarya fabrikasının temeli Bursa'da atılacak. İşte tüm detaylar...

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te, "Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni' yapıldı.

Türkiye'nin Otomobili fabrikası 'ÇED olumlu' raporunu aldı!

TOGG tarafından çalışmaları devam ettirilen Türkiye'nin Otomobili yatırımı için Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılacak olan fabrika inşaatına ÇED olumlu raporu verildi...

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Kristal Türkiye gayrimenkul satış sürecini dijitale taşıdı!

Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çekti.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaatında 2 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği Bursa Gemlik'te ''Çevresel Etki Değerlendirmesi'' (ÇED) toplantısı düzenlendi. Fabrikanın inşaatında 2 bin kişinin çalışacağı öğrenildi.

Kristal Türkiye bursa Haberi

Kristal Türkiye bursa

Türkiye’nin yerli ve gayrimenkul yatırımcısına kazandıran “Gayrimenkul Danışmanlık” markası açıldı. Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, açılış konuşmasında, “Arazi geliştirme ile gayrimenkul girişimcisinin ve yatırımcısının sermayesini ve karlılığını büyütmeye devam edeceğiz. Kristal Türkiye olarak İstanbul, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Ankara, Kütahya, Denizli öncelikli olmak üzere devlet projelerinin bulunduğu tüm bölgelerde emlak ve arazi yatırımlarımız bulunuyor. Portföyümüz öz kaynaklarımız ile sağlandığı için yabancı yatırımcıya da güven veriyoruz”ifadelerini kullandı.

“İSİM HAKKI” ADI ALTINDA KAZANCI YURTDIŞINA GÖNDERMİYORUZ”

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir konuşmasında şirketin vizyonunun sektörü değerlendirdiğini söyleyerek, Türkiye’de yerli marka olmalarının sağladığı büyük avantaj ile hem ofislerinden danışmanlık alan yatırımcıya hem de franchise ofis olan girişimciye yerinde kazanç sağladıklarından bahsetti. Amerika’dan isim hakkı alarak Türkiye’ye getirilen gayrimenkul danışmanlığı markalarının franchise ofislerinin...