05 / 05 / 2024

kristalşehir inşaatı

kristalşehir inşaatı

İhlas Holding Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor. Şirket yeni projede 5 bin konut inşa edecek. Proje 155 bin metrekare alan üzerinde etap etap yükselecek

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir inşaat malzemesi ihalesi yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım ihalesi yapıldı.

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Aka imzasıyla kuruldu.

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akşehir İnşaat Turizm Taşıma Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerem Yıldız imzasıyla kuruldu.

Nevşehir Müze ve Konferans Salonu inşaatı 2017'de başlayacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Nevşehir'de kayadan oyma müze ve konferans salonu olarak projelendirilen ve 2017 yılında inşaat çalışmalarına başlanılacak olan alanda Nevşehir Müze Müdürü Murat Gülyaz'dan bilgi aldı.

Akşehir Kozağaç Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Akşehir Kozağaç Mahallesi’nde yaptırılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurdun bu yıl hizmete açılması isteniyor.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın inşaatında son durum ne?

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, "Şehir konağı ve hanımlar lokali" inşaatı devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapımı devam eden şehir konağı ve hanımlar lokali inşaatında incelemelerde bulundu.

Malatya Doğanşehir Mezbahanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Doğanşehir ilçesinde geçtiğimiz yıl Kasım ayında temeli atılarak inşaatına başlanan Mezbahane, tamamlanarak hizmet verme aşamasına getirildi.

kristalşehir inşaatı Haberi

kristalşehir inşaatı

İhlas Holding Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor. Şirket yeni projede 5 bin konut inşa edecek. Proje 155 bin metrekare alan üzerinde etap etap yükselecek.

Bugüne kadar 10 binden fazla konut inşa eden İhlas Holding, şimdi de İstanbul Beylikdüzü'nde 5 bin dairelik Kristalşehir projesine başladı. Proje toplam 155 bin metrekare alan üzerinde 18 blokta yükselecek ve toplam 5 bin konuttan oluşacak. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan farklı büyüklükte daireler olacak. TÜYAP fuar merkezine komşu projenin satışına ise 15 Ocak 2012'de başlanacak.

İçinde rezidans da var

Projede 2 adet E-5 girişli rezidans kule de yer alacak. İhlas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şeker, Kristalşehir'in yüksek teknoloji ile depreme dayanıklı olarak inşa edileceğini söyledi. Şeker, "Bu projeden konut sahibi olanlar kristal ismine layık değerli...