09 / 05 / 2024

Küba Türk yatırımcılara çağrı

Küba Türk yatırımcılara çağrı

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Mert Başaran dolar yatırımcılarını ilk ve son kez uyardı! Paranızı kaptırmayın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yapan yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak en karlı yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Türk yatırımcılar konut arayışında rotayı yurt dışına çevirdi! Konut fiyatları yurt dışı ile yarışır halde...

Bir yandan amortisman süresini bir yandan sunulan imkanları değerlendiren Türk yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi.

Borsada dengeler şaştı! Yabancı yatırımcının faturası küçük yatırımcıya kesildi! 

Yabancı yatırımcıların borsaya gelmesi ile borsada dengeler şaştı. 4 yıl öncesine kadar yabancı giderken yükselen borsa, şimdi yabancı gelince düşmeye başladı. Yabancı yatırımcının faturası ise küçük yatırımcıya kesildi.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Ekonomi Uzmanı Nejat Özonay'dan Türk yatırımcılara uyarı!

Yatırımcıların gözünden borsanın değerlendirilmesi: Nejat Özonay'ın dikkat çeken tweetleri... İşte ayrıntılar...

Küba Türk yatırımcılara çağrı Haberi

Küba Türk yatırımcılara çağrı

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.


İki ülkenin ekonomik ilişkilerini AA muhabirine değerlendiren Casals, Türkiye ve Küba arasındaki ticaret hacminin yeterli olmadığını ve bunu artırmak için ihtiyaç duyulan adımların atılması gerektiğini söyledi.


Casals, Küba'da yeni iş fırsatlarının yaratılmasına ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Türkiye'de özel sektör temsilcileriyle görüşüyoruz. Ekonomi Bakanlığı ile de birtakım görüşmelerimiz oldu. Eylül ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Küba'daki iş fırsatlarına dair bir toplantı düzenleyeceğiz. Kasım ayında da Türk yatırımcılar Havana'da düzenlenecek bir toplantıya katılacaklar." diye konuştu.


Küba'da nüfusun artmasıyla enerji ihtiyacının da büyüdüğünü anlatan Casals, şöyle devam etti:


"Ülkedeki enerji sistemimizi yenilememiz gerekiyor. Küba, bunun için yeterli iş...