03 / 08 / 2024

küçük evlerde yer darlığı

küçük evlerde yer darlığı

İngiltere'de yapılan bir anket birlikte yaşayan çiftlerin yılda ortalama 32 kez kavga ettiğini ortaya koydu. Çiftlerin yüzde 40’ının başlıca kavga nedeni “Partnerin çok eşyası var, yer dar” oluyor oldu

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Kiralık evlerde uygulanan yasak kalıcı hale getirildi! Airbnb yasağın gerekçesini açıkladı

Küresel ölçekte kiralık konut çözümleri sunan Amerikan şirketi Airbnb pandemi döneminde aldığı kiralık evlerde parti yasağını kalıcı hale getirdi. Şirket, yaklaşık 2 yıl önce uygulanan geçici yasağın ardından evlerde parti yapma oranının yüzde 44 düştüğünü söylüyor.

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesinde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kiralık evlerde talep patlaması!

Kiralık evlere talepler hızla artmaya devam ediyor. Emlakçılar boşalan dairelerin bir günde kiraya verildiğini dile getiriyor. 

Kiralık evlerde sahte ilan tehlikesi!

İlk sırada İstanbul olmak üzere birçok kentte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Son zamanlarda kiralık evlere yönelik dolandırma tehlikeleri arttı.  Uzmanlar kiralık ev arayan vatandaşları uyardı.

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük'te 46.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 9 adet gayrimenkulü 46 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

Kocaeli'de 33.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Koceli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 33 milyon 504 bin 725 TL bedelle satışa çıkardı.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

küçük evlerde yer darlığı Haberi

küçük evlerde yer darlığı


İngiltere'de yapılan bir anket birlikte yaşayan çiftlerin yılda ortalama 32 kez kavga ettiğini ortaya koydu. Çiftlerin yüzde 40’ının başlıca kavga nedeni “Partnerin çok eşyası var, yer dar” oluyor. Bir mobilya şirketi tarafından, 2 bin çiftin katılımıyla yapılan ankete göre 8 kişiden 1’i partnerinin sevdiği bir eşyayı yer darlığı nedeniyle çöpe atmak için kırdığını itiraf ediyor. 10 kişiden 1’i, “Evde yer dar olduğu için birlikte yaşamaktan vazgeçip evleri ayırdık” diyor. Yer darlığı nedeniyle çiftlerin yüzde 44’ü saklamak istedikleri eşyalarını attıklarını söylüyor. Erkekler daha çok spor malzemelerini, kadınlar ise sakladıkları oyuncak, eski sevgiliden gelen hediye gibi şeyleri...