19 / 05 / 2024

Küçük Karaosmanoğlu Hanı izmir

Küçük Karaosmanoğlu Hanı izmir

İZMİR'DE, birçok tarihi ve kültürel mirası barındıran tarihi Havra Sokağı'nda yıllarca atıl durumda kalan ve çöplüğe dönüşen, şimdi restore edilen Küçük Karaosmanoğlu Hanı buraya hayat verecek...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarık Fettahoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Fettahoğlu Tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Küçük Karaosmanoğlu Hanı izmir Haberi

Küçük Karaosmanoğlu Hanı izmir

İZMİR'DE, birçok tarihi ve kültürel mirası barındıran tarihi Havra Sokağı'nda yıllarca atıl durumda kalan ve çöplüğe dönüşen, şimdi restore edilen Küçük Karaosmanoğlu Hanı buraya hayat verecek. 1700'lü yıllarda yapılan, geçmişte İpek Yolu ticaretinin önemli hanlarından biri olan Küçük Karaosmanoğlu Han, tarihi dokusuna uygun kalınarak yeniden projelendirildi. İçinde 18 odalı butik bir otelde bulunacak olan handa, turizme yönelik ürünlerin satılacağı 21 dükkan, Osmanlı yemekleri ve tatlılarının konuklara sunulacağı kafe tarzı restoran, çikolata evinin de bulunacağı belirtildi. Projenin haziran ayında tamamlanıp, hanın hizmete girmesinin beklendiği kaydedildi.Projeyi gerçekleştiren, aynı zamanda inşaat ve turizm şirketi sahibi Halim Kahraman, 8 milyon lira yatırımla atıl durumda olan, bir çöplüğe dönüşen Küçük Karaosmanoğlu Hanı'nı yeniden hayata dönüdürdüklerini belirterek, "Han, binlerce yıllık geçmişe sahip tarihi Agora ve...