16 / 05 / 2024

Küçük Menderese 11. arıtma tesisi geliyor

Küçük Menderese 11. arıtma tesisi geliyor

İzmir Büyükşehir 10 milyon 256 bin liralık yatırımla tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlayacak. Tesis, Büyükşehir'in Küçük Menderes'te 11. arıtma tesisi olacak.

Ramazan kolisine yüzde 63'lük zam! 11 ürünlük koli 280 TL oldu!

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber, erzakların yer aldığı koliler de market raflarındaki yerini aldı. Bu sene Ramazan kolilerinde yüzde 16.3 ile yüzde 63 arasında değişen oranlarda fiyat artışları yapıldı. Peki hangi markette Ramazan kolileri ne kadar? 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu zam oranı hiç kimseyi memnun etmeyecek

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Uzmanlar özel sektör çalışanlarına yapılacak zamla ilgili tahminlerini açıklayarak oran paylaştı.

Vatandaşlık maaşı 11 bin 402 TL mi olacak? Dar gelirliler dikkat! Vatandaşlık maaşı nedir, kimlere verilecek? 

Aile Destek Programı çerçevesinde Temmuz 2023 itibarıyla uygulanacak vatandaşlık maaşının şartları, başvuru tarihleri ve kaç lira olacağı merak konusu oldu. Peki vatandaşlık maaşı nedir, ne kadar olacak, kimlere verilecek?

Özel sektör çalışanları merakla bekliyor! Ara zam oranı netleşiyor

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Özel sektör çalışanlarına da zam detayları da belli oluyor. Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Deprem bölgesinde istihdam hareketi başladı!

Deprem bölgeleri olan Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te, toplam 2 bin 430 hektarlık alanda 11 yeni yerin sanayi sahası ilan edildi. İşte detaylar!

Airfryer çılgınlığı tam gaz devam ediyor! Hepsiburada'dan büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne kısa bir süre kala airfryer satışları yüzde 300 arttı. Peki, Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi Hepsiburada'da airfryer fiyatları ne kadar? Hepsiburada'da Philips, Karaca, Tefal, Goldmaster, Beko Airfryer indirime girdi mi? İşte detaylar...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Depremzedelere destek paketi veriliyor! Toplam destek paketinin ödenecek miktarı belli oldu!

Türkiye'nin Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremi, 11 eyalette büyük hasarlara neden oldu. Felaketin ardından harekete geçen ulusal yetkililer, depremzedelere yardım etmek için 30 milyar lira ödeme yapacaklarını duyurdular.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe yeni ödeme geliyor! Çiftçiler bu habere çok sevinecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem, 11 şehirdeki hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerini de vurdu. Devlet tarafından hayvancılık ve çiftçilik yapan depremzede vatandaşlar için peş peşe destekler açıklandı.

Küçük Menderese 11. arıtma tesisi geliyor Haberi

Küçük Menderese 11. arıtma tesisi geliyor

İzmir Büyükşehir'in Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak amacıyla başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. İZSU, Bayındır'da Hasköy'de kuracağı arıtma tesisi için ihale sürecini tamamladı. 10 milyon 256 bin liralık yatırımla tesisin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak. Tesis, Büyükşehir'in Küçük Menderes'te 11. arıtma tesisi olacak. 


Milliyet...