14 / 05 / 2024

Küçükali Otomotiv adres 

Küçükali Otomotiv adres 

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Otomobil satışları rekor kırarken, bundan sonra yeni bir araç alamayacaklar açıklandı!

Otomobil satışları şubat ayında rekor kırarken, otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, yeni bir otomobil alamayacakları açıkladı ve seçimden sonrayı işaret etti.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Otomobil piyasasında daralma bekleniyor! Vatandaşın araba alabilmesi için bu iki şarttan birinin olması gerekiyor!

Son dönemlerde sıfır otomobil satışları rekor kırdı. Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, ekim ayından sonra sektörde daralma beklediğini açıklayarak vatandaşın araba alabilmesi için iki şarttan birinin olması gerektiğini söyledi. İşte o şartlar...

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gathe Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Taşımacılık Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Ford Otosan’dan büyük başarı! Küresel otomotiv sektöründe zirveye oturdu!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ford Otosan’ın dünya devi olarak adlandırılan 46 otomotiv şirketi arasında yüzde 106 performans göstererek zirveye çıktığı açıklandı.

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Sıfır araçlarda acil durum önlemi! Artık yollarda olmayacak

Koronavirüs salgını, çip krizi ve ardından Rusya-Ukrayna savaşı derken sıfır araçlarda bulunabilirlik sorunu büyüdü. Bulunabilirlik, küresel otomotiv satışlarının düşmesine neden olurken markalar acil durum önlemi alıyor.

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alensa İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Alibey Erdoğan tarafından kuruldu.

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbuild Mühendislik Mimarlık Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ömer Özkan Kurt tarafından kuruldu.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Küçükali Otomotiv adres  Haberi

Küçükali Otomotiv adres 

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Motorlu ve motorsuz elektrikli, elektronik her çeşit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs ve benzeri minibüs ve benzeri araçların her türlü tamir bakımının, yedek parça, modernizasyonu, rutin teknik kontrollerini yapmak. Bu işler ile ilgili her türlü servis ağları kurmak. Motorlu ve motorsuz elektrikli her çeşit kara vasıtaları olan otomobil, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs ve benzeri araçlarla ilgili muayene ve ekspertiz hizmetleri vermek. 2. Oto araçlarının arıza ve hasarlarının tespitini yapmak ve yaptırmak, ekspertiz servislerini kurmak, kurdurmak diğer şahıs ve kuruluşlara distribütörlük bayilik vermek ve ortaklık kurmak. 3. Teknik Kontrol malzemeleri almak, satmak,...