06 / 05 / 2024

küçükbay grup şirket faaliyetleri

küçükbay grup şirket faaliyetleri

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde şirket payı geliri yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı'da asgari şirket payı toplam geliri yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

2 milyon kişiyi yakından ilgilendiren müjde! Emeklilik için artık o grup da kapsamda

Türkiye'de son dönemde en çok beklenen konular arasında yer alan EYT'de artık sona yaklaşıldı. EYT'nin Aralık ayında meclise gelip Ocak 2023'te yasalaşması beklenmekte. EYT ile ilgili son dakika haberleri de geliyor. Sayıları iki milyonu bulan staj mağdurları hakkında önemli bir gelişme oldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mazlum Kurt tarafından kuruldu.

Yanlışlıkla yatan Bitcoin'i iade etmedi, mahkemelik oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.  Uğur S. isimli yatırımcının Bitcoin ve birçok kripto para alım satımı işlemlerine aracılık eden bir şirket üzerinden yaptığı alışveriş mahkemeye taşındı.

2021'de kapanan şirket sayısı yüzde 5,6 arttı!

2021 Aralık'ta kurulan şirket sayısı 2020 yılının aynı ayına göre yüzde 15,3 yükselerek 9 bin 774 oldu. Kapanan şirket sayısı ise söz konusu dönemde yüzde 20,4 artışla 3 bin 803'e yükseldi.

küçükbay grup şirket faaliyetleri Haberi

küçükbay grup şirket faaliyetleri

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Mustafa Gedikoğlu, bankalarla tek tek görüşerek şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kavuklar'da Point Bornova üzerindeki konutlar tamamlanacak tapular teslim edilecek.


İzmir’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen ağustos ayında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na kasım ayı başında, TMSF tarafından kayyum atandı.


Dokuz kişilik kayyum heyetinden biri olan AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Gedikoğlu, iki şirketin de soruşturma nedeniyle duran ticari faaliyetlerini canlandırmaya çalıştıklarını söyledi. 


İzmir’de akaryakıt, otomotiv, beton, prefabrik, gayrimenkul geliştirme, sigortacılık, gıda, matbaa ve mürekkep olmak üzere bir dizi sektörde faaliyet gösteren Kavuklar’ın özellikle otomotiv ve konut ticareti durdu.


Gedikoğlu, sorşuturma nedeniyle bankaların bu iki...