09 / 05 / 2024

Küçükçekmece Tema Bahçe satışları

Küçükçekmece Tema Bahçe satışları

Atakent Tema Bahçe fiyatları 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Atakent'te hayata geçirilen projede Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığıyla yükseliyor. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları...

Eşbah İpekyolu: Eşbah Küçükçekmece projesinin adı belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı'nın yeni projesinin adı belli oldu. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek proje Eşbah İpekyolu adını taşıyor...

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 593 ada, 12 ve 13 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 17.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıktı.

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Küçükçekmece Tema Bahçe satışları Haberi

Küçükçekmece Tema Bahçe satışları

Tema Bahçe projesi Tema İstanbul projesinin ikinci etabı olarak yükseliyor. Yatırım değeri 500 milyon TL olan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 


Tema Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. 388 bin metrekarelik alanında Tema World eğlence parkı olacak projede konut alanları 79 ile 216 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor. 


Atakent Tema Bahçe fiyatları 2017!
Atakent Tema Bahçe fiyatları metrekare bazında 5 bin 200 TL’den başlıyor.


Bahçeşehir Koleji Tema İstanbul’daki kampüsünde ilkokul, ortaokul, anaokulu, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi olacak. 
 

Atakent Tema Bahçe iletişim bilgileri
(0212) 970 0000
http://www.temaistanbulbahce.com/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com