09 / 05 / 2024

Küçükçekmece Yeşil Bina

Küçükçekmece Yeşil Bina

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı binasının temeli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü atılıyor

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Dünya Yeşil Bina Haftası Webinar dizisi ile kutlandı!

Dünya Yeşil Bina Konseyinin Türkiye’deki temsilcisi olarak ÇEDBİK, Dünya Yeşil Bina Haftası'nı hafta boyunca devam eden bir webinar dizisi ile kutladı.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Küçükçekmece Yeşil Bina Haberi

Küçükçekmece Yeşil Bina
Küçükçekmece Belediyesi'nin 'Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası' olma özelliğini taşıyan başkanlık binasının temeli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 15:00'de Küçükçekmece Halkalı Meydanı'nda atılıyor. 


www.kucukcekmece.bel.tr


444 4...