02 / 05 / 2024

Küçükçekmeceye yeni yatırım

Küçükçekmeceye yeni yatırım

Kentsel dönüşüm projelerini ardı ardına başlatan İstanbul Küçükçekmece Belediyesi, Marmara Denizi ile göl arasında kalan bölüm için Dubai'deki Palmiye Adası'nın benzeri bir proje geliştirdi...

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Avrupalılar Alanya'ya resmen küstü: Yeni yatırım yapılmıyor, evi olan satıp gidiyor!

Yabancılara yapılan konut satışları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 52,9 düşüş gösterdi. Alanyalı sektör temsilcileri, piyasada güven sorunu yaşandığına dikkat çekerek, yabancı yatırımcıların küstüğünü, evlerinin ellerinden alınacağını düşündüklerini söyledi. İşte detaylar...

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Altın ve Doları Sollayacak Yeni Yatırım Aracı: İslam Memiş'in Öngörüsü Nedir?

Altın, dolar ve euro yatırım araçlarına alternatif bir araç daha geldi. Parasını ona yatıranlar büyük kazançlar elde edecekler. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, işte o yatırım aracı hakkında önemli bilgiler ve görüşlerini paylaştı. Memiş’in bahsettiği o yatırım aracı ile ilgili detaylar…

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

İslam Memiş’ten büyük kâr ettirecek yeni yatırım tavsiyesi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. Gam altın yerine yeni bir yatırım aracını paylaşan Memiş, bunu arkadaşına önerdiğini söyledi.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Küçükçekmeceye yeni yatırım Haberi

Küçükçekmeceye yeni yatırım

İlçenin, İç Kumsal adı verilen bölgesine yönelik geliştirilen projede Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi'nin birleştiği alanında lüks villa ve rezidansların yanı sıra marina, oteller, tema park ve akvaryum gibi turizm tesisleriyle donatılması planlanıyor. Belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan iznin alınmasıyla halktan 'olur' alarak yatırımcılarla görüşmeye başlayacak.


Habertürk'ün haberinegöre; Projenin toplamda 5 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirileceğini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Dubai'deki Palmiye Adalara benzeyen yerleşimler var. Bu projeleri biz geliştirdik, yabancı yatırımcılar var, teklifler geliyor. Bütün bunların hepsi sonuçta halkın onayıyla oluşacak. Projemizi hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderdik. Kısa zaman içerisinde iznimizi alıp bunu halka soracağız. Kanal İstanbul Küçükçekmece Gölü'nden başlarsa projemizi buna göre revize edecek şekilde planlandırdık" ifadelerini kullandı.


DÖNÜŞÜMÜN YÜZDE 30'UNU BELEDİYE SÜBVANSE EDECEK


Küçükçekmece'deki...