02 / 05 / 2024

Küçükkkuyu Port fiyat

Küçükkkuyu Port fiyat

Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya başladı.

İnşaat demir fiyatlarına zam şoku! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları uzun zamandır düşerken dün zam şoku yaşadı. İnşaat sektörünü derinden etkileyen demir fiyatları yükselirken, 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları haftanın başından itibaren sakin seyrederken dün hurda fiyatlarına zaam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına resmen zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Son zamanlarda sakin seyrine devam eden hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamla birlikte bakır ve demir hurda fiyatları yükSeldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları dolar kurunun değer kaybetmesi ile düşüşe geçti. 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok araştırılan traktör markalarından biri olan Same'in favorisi SAME Dorado TMR fiyatları merak konusu oldu. Peki, SAME Dorando TMR fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 21 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelirken bu hafta hurda fiyatları yatay seviyede işlem görüyor. Peki Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 21 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

Kış lastiği fiyatlarında son dakika! A101 Hepsiburada 20 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık tarihi itibariyle başladı. Arabası olan vatandaşlar kış lastiği fiyatlarına bakıyor. Kış lastiklerinin fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız...

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor. Bakır fiyatları yükselip demir fiyatları düşüşe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevirildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektörünü sevindirmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye başladı. Gelen indirimlerle birlikte demir fiyatları resmen çakıldı.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Bugün bakır fiyatlarının artması ile gözler hurda bakır fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları bugün kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 19 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi 

İnşaat maliyetlerinin fazla olmasından dolayı inşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar tek tek geri çekilmeye başladı. Bugün inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen düştü! 19 Aralık 2022 demir fiyat listesi...

Netflix abonelik ücretleri ne kadar? Wednesday nereden izlenir? 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Popüler bir dijital içerik platformu olan Netflix, içerik kütüphanesini yeni filmler ve dizilerle genişletmeyi sürdürüyor. Peki, Netlfix abonelik ücreti ne kadar? Netflix fiyatları ne kadar? İşte 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Küçükkkuyu Port fiyat Haberi

Küçükkkuyu Port fiyat

UYGUN fiyatlarda hem yazlığı hem kışlığı olsun kim istemez ki... Nuhoğlu-Gülsa İnşaat'ın, geniş kumsallara ve muhteşem denize sahip, Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezindeki projesi Küçükkuyu Port'ta ev sahibi olmak çok kolay. Dört mevsim yaşam imkanı sağlayan, Kaz Dağlarının temiz havası ve doğasından en üst seviyede faydalanmak üzere tasarlanan projede, son dairelerin satışı için çok özel bir kampanya...