05 / 05 / 2024

Kula osb hastane

Kula osb hastane

MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa atadığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, yapımı hızla devam eden yeni devlet hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Palabıyık, hastane binasının yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Kula Belediyesi yeni hastane için kot çalışmalarına başladı!

Kula Belediyesi yeni hastane yeri için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığına yeni hastane yerinin tahsisinin gerçekleşmesinin ardından, hastane yerim kot alma çalışmaları Kula Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Manisa Kula'ya ihtisas OSB kurulacak!

Ak Parti Manisa Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Recai Berber, Kula’ya deri ihtisas organize bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.Berber, Batı Kışla olarak tabir edilen askeri birliğin en yakın süre içerisinde yapım çalışmalarının başlayacağını be

Manisa Kula'daki restorasyon projesine 2 ev daha eklendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula evlerinde başlattığı restorasyon çalışmalarına 2 ev daha satın alarak devam etti. Belediye, Kula ilçesinde eskiden hastane olarak da kullanılmış olan karakteristik evi satın aldı.

Manisa Kula'da yeni hastane için arsa bekleniyor!

MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa atadığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi.

Manisa Kula'ya yeni hastane yapılacak!

MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa aradığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi.

Adapazarı 1. OSB'de satılık fabrika ve arsa!

Sakarya Adapazarı 1. OSB alanı içinde 131 bin metrekare yüzölçümünde bir arazi ile üzerinde bulunan fabrika binası satışa çıkarıldı

TOKİ modeli, OSB'lerde arsa satışı yerine uzun vadeli kiralamada uygulanabilir!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün, arsa spekülasyonunu önlemek amacıyla, OSB'lerde arsaların satışı yerine uzun vadeli kiralanabileceği şeklindeki önerisini değerlendiren sanayiciler, önerinin TOKİ modeli ile uygulanabilir olduğunu savundu

Giresun'da satılık hastane binası! 1 milyon 741 bin TL'ye!

Giresun Belediye Başkanlığı Merkez Hacı Miktat Mahallesi'ndeki 9 katlı betonarme hastane binası ve arsasını satışa çıkardı

Merzifon OSB, atık su arıtma tesisi yaptıracak!

Merzifon OSB Müdürlüğü, Merzifon OSB Atıksu Arıtma Tesisi yapımı içi bir ihale düzenledi

OSB'lerde çivi çakılmayan 300 arsa geri alındı!

Hükümetin üzerinde çalıştığı yeni teşvik paketinde organize sanayi bölgelerine (OSB) destek verilmesi de yer alıyor

Recep Akdağ: TOKİ birçok hastane inşaatını yerine getiriyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ pek çok hastane projesinin TOKİ ile birlikte inşa edildiğini kaydetti

Kula osb hastane Haberi

Kula osb hastane
MANİSA Kulayı ziyaret eden AK Parti Milletvekili ve adayı Selçuk Özdağ, ilçeye yeni hastane yapılması için Sağlık Bakanlığı'nın uygun arsa atadığını söyleyerek. "Belediye yer versin inşaata hemen başlayalım" dedi. Kula'da organize sanayi bölgesi kurulması için de çalışma başlattıklarını belirten Özdağ. "Salihli'yi görüyorsunuz. Orası doldu, ikinci etaba başladılar. Kula'da yapacağımız karma organize sanayi bölge sinde 2 bin çocuğumuz çalışacak, sizin evlatlarınız çalışacak" diye konuştu. 


Hürriyet...