19 / 05 / 2024

kula saha çalışmaları

kula saha çalışmaları

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan işleri de Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat denetleyerek Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'dan bilgi aldı.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmalarının yüzde 70'i tamam!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ikinci pist çalışmaları devam ediyor.DHMİ Genel Müdürü Keskin "Üst yapı hizmet binalarının yüzde 95'i, ATC kule inşaatının yüzde 50'si, saha düzenleme işlerinin yüzde 70'i tamamlanmış durumda." dedi.

Kanal İstanbul'un saha çalışmalarında sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '100 Günlük İcraat Programı' kapsamında açıkladığı Kanal İstanbul projesinde ÇED ve etüd proje işleri bu ay tamamlanacak. Projenin saha çalışmalarında sona gelindi.

TİKA Sevakin Adası'nda 2. etap saha çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki tarihi Sevakin Adası'nın restorasyon amacı ile Türkiye'ye tahsisi kapsamında ikinci etap saha çalışmalarını tamamladı.

TİKA Sevakin Adası'ndaki ilk çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki Sevakin Adası'nın restorasyon çalışmalarındaki ilk aşama saha tetkik çalışmalarını tamamladı.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için çalışmalar hızlandırıldı!

TFF 1'inci Lig'in başlamasına günler kala İzmir temsilcileri; Göztepe ve Altınordu'nun bu sezon iç saha maçlarını oynayacağı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'nı yetiştirmek için başlatılan çalışmalar hızlandırıldı.

Manisa Kula'da asfalt çalışmaları başladı!

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibi yaptığı çalışmalar ile mahalle aralarını asfaltlayarak ulaşımda yoğun olarak kullanılan sokakların konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyorlar.

Kula Devlet Hastanesi için çalışmalar sürüyor!

Kula ilçesinde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için jeolojik etüt çalışması başlatıldı. Kula 4 Eylül Mahallesi TOKİ evleri yanında yeni devlet hastanesinin jeolojik zemin etütleri için sondaj çalışmaları başlatıldı.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Kanal Ankara'da saha çalışmalarına başlandı!

Mimarlar Odası’nın başkentteki her projede olduğu gibi dava açıp engellemeye çalıştığı Melih Gökçek’in çılgın projesi Kanal Ankara’da saha çalışmalarına başlandı

kula saha çalışmaları Haberi

kula saha çalışmaları


Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yapılan işleri de Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat denetleyerek Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı'dan bilgi aldı. Konuyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula'nın şantiye alanına döndüğü bu günlerde ekiplerimizin saha çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın istek, dilek ve talepleri doğrultusunda gerçekleşen çalışmalar ile Kula daha da güzel bir yapıya bürünüyor. Ciddi bir alt ve üstyapı çalışmasının sürdüğü bu günlerde 2016 yılı hayırlı ve uğurlu olacağına inancımız tam. İnşallah güzel işler yaparak aldığımız her oyun hakkını vereceğiz" dedi. 



Kula...