17 / 05 / 2024

kula tesisi kentsel dönüşüm

kula tesisi kentsel dönüşüm

Kemal Zabunoğlu, "Eski fabrikaları yıkıp yenilerini inşa ediyoruz. Makinelerimizi değiştiriyoruz. Şişe tasarımlarmıızı yeniliyoruz. A'dan Z'ye bir değişim içerisindeyiz. Bu değişim 2016'ya kadar devam edecek" dedi.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kentin tanıtımı ve yeni reklam kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Kocaoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları, katı atık tesisi ve sahil yolu projesini de değerlendirdi.

Kula İtfaiye Tesisi'nin temeli atıldı!

Kula bir ilki daha İtfaiye hizmet binasının temelini atarak yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi birlikte gerçekleştirdikleri yatırım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Kula Kentsel Sit Alanı yeni baştan imar ediliyor!

Kula Kentsel Sit Alanı yeni baştan imar ediliyor. Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yürütülecek olan çalışmalar kapsamında sit alanın yeniden imarı yapılarak yaşanan sıkıntıların önüne geçilmiş olacak.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor tesisi, sosyal donatı alanı, park ve yeşil alan için 6.5 yılda 1000'i aşkın riskli binayı yıkarken, 0.5 emsal artışı uygulamasıyla kentsel dönüşüm hız kazandı.

Bursa emsal artışı ile kentsel dönüşümde örnek olacak!

Konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşümde de hayata geçirecek.

Bursa'da emsal artışı ile kentsel dönüşüm!

Konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Recep Altepe: Bursa kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek olacak!

Bursa’daki konaklama tesisi sorununu turistik amaçlı tesislerde 0.50 emsal artışı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, aynı uygulamayı kentsel dönüşüm projeleri için de hayata geçiriyor.

Başkan Görmez Torbalı'da kentsel dönüşümü başlattı!

Toplumun her kesiminin sorunlarını sahiplenen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm projesini başlattı. İlçe halkı, hastane, içme suyu ve spor tesisi sözlerini unutmayan Görmez'den umutlu..

Altan Elmas: Kentsel dönüşüm aynı zamanda toplumsal bir dönüşüm de!

Kentsel dönüşümün açmazları olduğunu söyleyen Sur Yapı’nın Başkanı Altan Elmas, “1.200 TL gelirli aile, ‘sosyal tesisi olsun ama aidat olmasın’ diye söze başlıyor” dedi...

Alman ve Hollandalı firmalar kentsel dönüşüm molozlarına talip!

Alman ve Hollandalı firmalar kentsel dönüşümün molozuna talip oldu. Bu iki ülkeden firmalar Türkiye'ye dönüşüm tesisi kurmak istiyor

Sinpaş'ta Kentsel Hizmetler yaşama değer katıyor!

Gökhan Ataç, Kentsel A.Ş'nin hem müşterilerin memnuniyetinin artmasını hem de projelerin değerlerinin yükselmesini sağladığını vurguluyor

kula tesisi kentsel dönüşüm Haberi

kula tesisi kentsel dönüşüm

Kula Maden Suları, bugünlerde Türkiye genelinde de adından söz ettirmek için yoğun gayret içinde. 'Artık kafayı kaldırdık' diyen Kemal Zabunoğlu, ulusal bir marka olma süreci başlattıklarını aktararak şu bilgileri verdi: "Hem ulusal hem de yurt dışımda ağırlığımızı artırmak adma değişim başlattık. Bunun bir ayağı, üretim tesislerinde yenileme. Şu anda Kula'daki tesiste bir kentsel dönüşüm var. Eski fabrikaları yıkıp yenilerini inşa ediyoruz. Makinelerimizi değiştiriyoruz. Şişe tasarımlarmıızı yeniliyoruz. A'dan Z'ye bir değişim içerisindeyiz. Bu değişim 2016'ya kadar devam edecek. Bu değişim için şu ana kadar 8 milyon lira yatırım yaptık. 2016'ya kadar ise bu tutar 15 milyon lirayı geçecek gibi. Bu yatırımlarla saatte bin şişeleme olan kapasitemiz, şu anda 65 bine çıktı. Hedefimiz ise 100 bin."


 YURT DIŞINA ÖZEL AMBALAJ 

Yurt dışıyla ilgili...