30 / 04 / 2024

kula yeni mezbaha

kula yeni mezbaha

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Konut üreticilerinin gözü yeni kampanyada!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada  inşaat maliyetlerindeki artışa dikkat çekti ve konut üreticilerinin gözünün kulağının yeni kampanyada olduğunu söyledi.

Asgari ücret için öyle bir rakam söylendi ki! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Milyonlarca personelin gözü kulağı yeni asgari ücretin tespit edilmesinde. Temmuz ayında aylıklar zamlı verilecek. Kulislerde çok çeşitli rakamlar söylenirken bir rakam da HKP'den geldi. Asgari ücretin 33 bin TL'nin üstüne çıkarılması istendi.

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Herkesin gözü kulağı bu haberde! Yeni Hazine ve Maliye Bakanı'nın kim olacağı merak ediliyor!

Piyasalar seçim belirsizliğinin sona ermesinden sonra dün pozitif bir havaya bürünse de ekonomistler asıl fiyatlamanın yeni ekonomi yönetiminin kesinleşmesinin ardından başlayacağının altını çiziyor. Bu çerçevede, en önemli koltuklardan biri ise Hazine ve Maliye Bakanlığı olacak.

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücret zammına çevrildi. Bakan Bilgin yeni zamla ilgili net rakam verdi. İşte tüm detaylar...

EYT'de kördüğümün çözüleceği tarih belli oldu!

Emeklilikte Yaşa Takılan 1,5 milyon vatandaşın gözü kulağı yeni yıl öncesi açıklanması beklenen kararda. 2023 asgari ücret zammının ardından ülkenin en büyük gündem maddesini oluşturan EYT'de yaş sınırının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, yeni gelecek düzenlemeyi heyecanla bekliyor. İşte son daki

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), yaş ve prim şartını doldurup emeklilik hakkı kazananlar ve emekli olduğu halde en düşük maaşı alan bütün emeklilerin gözü kulağı yeni yılda yapılacak zamlarda. Yeni yıla kısa süre kala “En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?” sorusu merak ediliyor.

İddialar peş peşe geliyor! Asgari ücret 10 bin TL…

Milyonların gözü kulağı yeni yılda asgari ücrete gelmesi beklenen zam fiyatlarında. Uzmanlar da bu konuda peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor. Peki, 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olması bekleniyor?

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

TOKİ'den Manisa'ya 304 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Kula'da 304 yeni konut inşa edecek.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

kula yeni mezbaha Haberi

kula yeni mezbaha


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde çalışmaları başlayan yeni mezbaha ile Kulalılar yeni bir hizmete daha kavuşuyor. Zaferiye Mahallesi Gölyeri mevkiine yapılacak yeni mezbaha binası inşaatı için hafriyat çalışmaları başladı. Günlük 50 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak yeni mezbaha, Kula ve çevresindeki hayvan üreticileri ile et işletmecilerinin ihtiyacını karşılayacak.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak projelendirilen yeni mezbaha binası 2 dönümlük arazi üzerine yapılacak. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ile hafriyat çalışmalarının devam ettiği mezbaha alanında incelemelerde bulundu. Yeni mezbaha inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Tosun, Kula’da yapımına başlanan yeni mezbahanın vatandaşlara modern ve sağlıklı bir ortamda...