02 / 05 / 2024

Kulak İnşaat Körfezde otel mi yaptıracak

Kulak İnşaat Körfezde otel mi yaptıracak

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

İnşaat malzemeleri ihracatında Haziran ayında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haziran ayında 3,36 milyar dolarla tüm zamanların aylık rekorunu kırdı.

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Kulak İnşaat Körfezde otel mi yaptıracak Haberi

Kulak İnşaat Körfezde otel mi yaptıracak

Yurt içinde ve yurt dışında projeleri olan Kulak İnşaat, şimdi de Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi'deki otele start verildi. 2017 yılının mayıs ayında teslim edilmesi planlanan otel, Kulak İnşaat'ın Körfez'de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan ve 30 kat olarak inşa edilen otelin işletmesi de yine bir Türk şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Kulak İnşaat, aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına...