06 / 05 / 2024

Kulak Kent üçüncü etap satışları ne zaman başlıyor

Kulak Kent üçüncü etap satışları ne zaman başlıyor

Kulak İnşaat tarafından hayata geçirilen Kulak Kent projesinde toplam 696 adet daire bulunuyor. Kulak Kent projesinde 3. etap satışları başladı. Projedeki 2+1' ler 170 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Bozüyük Kent Konseyi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bilecik Bozüyük Kent Konseyinin Eylül Ayı toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıda kentsel dönüşüm konusuna değinildi.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Doğubayazıt'ta kent müzesi geliyor!

Doğubayazıt Kaymakamlığı öncülüğünde yapımına başlatılan Ahmed-i Hani Kent Müzesi ve Eski Doğubayazıt Evi yapım çalışmaları sürüyor.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Erzurum Dadaşkent'e 7 bin metrekarelik sosyal tesis!

Aziziye Belediyesinin öncülüğünde Dadaşkent'te işadamı Mehmet Bora tarafından 7 bin metrekare alan üzerine kurulan iki halı saha, hamam, yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, SPA merkezi, fitness ve düğün salonları hizmete girdi.

Şahinbey Mavi Kent 4'üncü Etap konutları için 350 aile bilgilendirildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yaptırdığı Mavi Kent 4'üncü Etap konutlarında kura ile seçilen fakat şartlara uyman kişilerin yerine yedek olarak belirlenen 350 aileye mutlu haber yapılan bilgilendirme toplantısıyla verildi.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Çamlıkent DBM İnşaat Çiğli'de 600 konut yaptı!

Çamlıkent DBM İnşaat, son 10 yılda tamamı Çiğli ilçesinde olmak üzere bin 600 tane konut inşa etti.Çamlıkent DBM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barı Öncü, projeler hakkında bilgi verdi.

Kentsel dönüşüm bütüncül olarak ele alınmalı!

Polinom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Tahir Güneş, "Sadece yapıları yenileyerek kent depreme dayanıklı hale gelmez. Kent insanının bakış açısı ve altyapı da yenilenmeli ve kentsel dönüşüm bütüncül olarak ele alınmalı." dedi.

Kulak Kent üçüncü etap satışları ne zaman başlıyor Haberi

Kulak Kent üçüncü etap satışları ne zaman başlıyor

Kulak Kent projesinde toplam 18 blok bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Kulak Kent projesinde toplam 696 adet daire bulunuyor. Toplam 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yer alan projenin 58 bin metrekarelik alanı yeşil alana ayrılıyor.


Kulak Kent projesinde fitness salonu, spor aletleri, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, çocuk oyun binası, süs havuzları, mescit ve kafeterya gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Kulak Kent projesinde daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Eylül 2016 yılında teslim edilmesi planlanan projedeki dairelerde ödeme seçenekleri olarak 19 ay taksit ve sıfır faiz imkanıda bulunuyor.


Kulak Kent projesinde 3. etap satışları başladı. 2+1' ler 170 bin TL' den satışa sunulurken 3+1 daireler 210 bin TL...