01 / 10 / 2024

kulaya yeni anaokulu yapılacakmı

kulaya yeni anaokulu yapılacakmı

Ömer Özboyacı’nın yaptıracağı lise ve anaokulu, Selçuk Sayış’ın Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine yaptıracağı bir atölyenin protokolü, Manisa Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı...

Eyüpsultan'a yeni anaokulu müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede yapılması planlanan anaokulları ile ilgili proje hazırlarken ilçede ilk etapta 10 adet anaokulu yapılacak. Bu kapsamda Karadolap Mahallesi’nde yapımı süren anaokulu tamamlanma aşamasına geldi.

Çerkezköy'e hayırseverlerden yeni anaokulu!  

Tekirdağ Çerkezköy'de devlet-hayırsever işbirliği ile yeni okulların yapımı sürüyor. Bölge esnaflarından Fikri Güner'in yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun temeli düzenlenen törenle atıldı. 

81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında yeni okullar açılıyor!

Türk Kızılay İstanbul Şubesinin hayata geçirdiği "81 İl 81 Anaokulu Projesi" kapsamında Yalova'nın Altınova ilçesinde inşası tamamlanan anaokulunun açılışı törenle gerçekleştirildi. 

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu açıldı!

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu ilk misafirlerini ağırladı. Yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Konya Selçuklu'ya 3 yeni anaokulu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Selçuklu Belediyesi, 4 anaokulundan sonra ihtiyaç olan bölgelere 3 anaokulu daha inşa ediyor.

Ankara Altındağ'a iki yeni anaokulu!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, ilçeye iki yeni anaokulu kazandırdı

Çekmeköy'e yeni anaokulu!

Çekmeköy Belediyesi ve Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği ortak çalışması ile Çekmeköy yeni bir anaokuluna kavuştu.

Ankara Yenimahalle'ye 10 yeni anaokulu geliyor!

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi bir arada vererek ilköğretime daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını amaçlayan Yenimahalle Belediyesi, birbiri ardına açtığı anaokullarına bir yenisini daha ekledi.

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.

Altındağ Belediyesi'nden 2 yeni anaokulu!

Altındağlı çocukların okul öncesi eğitimine büyük destek veren ve daha önce 11 anaokulunu tamamlayarak hizmete açan Altındağ Belediyesi, Altındağlı çocuklar için 2 anaokulunun daha inşaatına başladı.

Ankara Yenimahalle'deki iki anaokulunun inşaatı tamamlandı!

Yenimahalle Belediyesi, 3-6 yaş grubu çocuklara oyun ve eğitimi iç içe verecek 2 yeni anaokulu ile 210 çocuğu daha ilkokula hazırlayacak. 210 kişilik 2 yeni anaokulunun inşaatı tamamlandı.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

20 şehire 38 yeni eğitim yatırımı geliyor!

38 yeni eğitim yatırımı teşvike bağlandı. 20 farklı şehirde hayata geçecek anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise yatırımı için toplam 302 milyon liralık sabit yatırım yapılacak.

kulaya yeni anaokulu yapılacakmı Haberi

kulaya yeni anaokulu yapılacakmı


Manisa’nın Kula ilçesinde, hayırseverlerle belediye tarafından 16 derslikli ticaret meslek lisesi, dört derslikli anaokulu ve iki atölye yaptırılacak. Ömer Özboyacı’nın yaptıracağı lise ve anaokulu, Selçuk Sayış’ın Hacı Ömer Özboyacı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine yaptıracağı bir atölye ve Kula Belediyesi’nin yaptıracağı bir atölyenin protokolü, Manisa Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı. Lise için İl Özel İdaresi kaynaklarından 500 bin lira, Kula Belediyesi’nin hesabına aktarılacak. Söz konusu projelerin toplam maliyeti 2,5 milyon lira. Lise, anaokulu ve atölyeler, gelecek eğitim yılında hizmete girecek.


İmza töreninde konuşan Vali Abdurrahman Savaş, devlet vatandaş işbirliğinin eğitime büyük katkı sağladığını belirterek, hayırseverlere teşekkür etti. Savaş, “Kula ilçesinde Ömer Özboyacı tarafından endüstri meslek lisesi yapılmıştı. Şimdi de hayırseverimiz, 16 derslikli ticaret meslek lisesi binası ve dört derslikli bir...