05 / 05 / 2024

kule vinç sektörü

kule vinç sektörü

Türkiye'de10 firmanın rekabet ettiği kule vinç pazarı Türkiye'de plazaların ve kulelerin çoğalmasıyla hareketlendi...

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

İnşaat sektörü işçi arıyor! 100 bin lira maaş veren var

İnşaat sektörü, yurt dışına gidişlerin artmaya başlamasıyla birlikte işçi bulamamaktan şikayetçi. Günlük yevmiyede ücretler, geçen yıla göre 3 kat artıp Avrupa’yı yakalasa da sektördeki işçi ihtiyacının ancak yüzde 20’si karşılanabilmekte. Vinç operatörlüğünde de maaşlar, milletvekillerini geçiyor.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörü teknoloji çağına ayak uyduruyor!

Emlakjet, 12 Ekim tarihinde TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 500'e yakın sektör temsilcisiyle bir araya geldi.

Emlakjet’ten gayrimenkul sektörünün dijitalleşmesine tam destek!

Emlakjet, 12 Ekim'de TÜGEM İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen Prop Tech etkinliği kapsamında Megapol Çarşı Kule'de 400'e yakın sektör temsilcisi ile bir araya gelecek...

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Maltepe Piazza POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı!

Rönesans Gayrimenkul’ün 42 bin metrekare alan üzerinde Maltepe’de yükselen Piazza Karma Kullanım Projesi, projenin özel ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenen 5 farklı model POTAIN Kule Vinç ile tamamlandı.

Kule vinçler inşaatın olmazsa olmazı!

İnşaat sektörünün Ankara'da hızla gelişmesiyle diğer sektörler de atağa kalktı. Maliyetten iş gücüne kadar yarı yarıya tasarruf sağlayan kule vinçler sektörün olmazsa olmazları arasında.

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

Emlakkulisi.com sektör buluşması gerçekleşti!

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün B Kule Kat: 54'te gerçekleştirildi. Sektör sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte toplantının satır başları..

kule vinç sektörü Haberi

kule vinç sektörü
2009 krizinden etkilenen kule vinç pazarı, Türkiye'de plaza ve kule sayısının artmasıyla hareketlenmeye başladı. Türkiye'de 10 kule vinç firması rekabet ediyor. 2012 yılını 10 milyon euro ciro ile kapatan İtalyan FM Gru'nun Türkiye dağıtımcısı ADV Kule Vinç'in Pazarlama Müdürü Işıl Bıyık, yüzde 15 büyüme planladıklarını...