28 / 04 / 2024

KuleRAMS projesi kampanya

KuleRAMS projesi kampanya

Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de KuleRAMS projesindeki avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla dikkat çekiyor.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Modda Bulvar'da 0.99 faiz fırsatı!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Modda Bulvar projesinde 0.99 faiz fırsatı başladı. İşte Modda Bulvar projesi kampanya detayları...

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Nuvo Dragos'ta tarihi kampanya!

Maltepe bölgesinin en çok tercih edilen projesi Nuvo Dragos peşin alımlarda tarihi fırsat sunuyor. 2+1 dairelerde fiyatlar 550 bin TL'den başlarken, 3+1 daireler için satış fiyatı 820 bin TL. Kampanya kısa süreliğine sınırlı daireler için geçerli.

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, yerli yatırımcıya özel kampanya başlattı.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Erguvan Premium Residence kampanya!

Erguvan Premium Residence projesi Erguvan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede dolar kiracılı 2+1 dairelerde müthiş bir kampanya başladı. İşte Erguvan Premium Residence kampanya detayları...

Elite Concept’te teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy Fikirtepe’de yer alan projesi Elite Concept’te başlattığı teslime özel kampanya ile banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

KuleRAMS projesi kampanya Haberi

KuleRAMS projesi kampanya

Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de KuleRAMS projesindeki avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla dikkat çekiyor. Rams Yapı güvencesiyle Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenler KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında fırsatlardan fırsat beğeniyor!


FIRSAT 1: %25’İ PEŞİN, KREDİSİ OCAKTA, İNDİRİMİ %7!

KuleRAMS’taki kampanya kapsamında sunulan ilk fırsatta ev sahibi olacakları; %25'i peşin olarak ödeyip, %75’lik kısmın geri ödemesini Ocak 2017’de başlayacak banka kredisiyle ödeyerek anında %7 indirim kazanma imkanı bekliyor!


FIRSAT 2: PEŞİNDE 10 NUMARA FIRSAT, %10 İNDİRİM!

KuleRAMS’ın ayrıcalıklar dünyasında düşledikleri yaşam ve yatırım fırsatını kaçırmak istemeyenlere sunulan ikinci fırsatta ise onları, peşin ödemeye özel anında %10 indirim bekliyor!


SON GÜN 30 EYLÜL!

30 Eylül’e kadar devam...