04 / 05 / 2024

Küresel İnşaat Raporu 2007

Küresel İnşaat Raporu 2007

İnşaat sektörünün gelecekteki perspektifini merak edenler, bu haber sizin için. İnşaat sektörü nereye koşuyor? Sıkıntılar neler?

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Moody's: Kovid-19 salgını küresel inşaat sektörünün görünümünü bozabilir!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel inşaat sektörünün görünümünde bozulmaya sebep olmasının beklendiğini açıkladı...

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Küresel inşaata teknoloji harcı!

223 küresel inşaat ve mühendislik firmasının yöneticilerinin yüzde 20'si yönetişimi rasyonel hale getirirken teknolojiye yatırım yapıyor, kültür inşa ediyor, vasıf yelpazesini çeşitlendiriyor ve işin tüm alanlarındaki sonuçları takip ediyor. Bu yöneticiler iklim duyarlılığına ve veri merkezli akıllı

Küresel inşaat sektörü teknolojiye sarılıyor!

Uluslararası vergi, deneti ve danışmanlık firması KPMG'nin yaptığı Küresel İnşaat 2019 araştırması, dijital dönüşümün olumsuz etkilerini hisseden inşaat sektörünün değişen ihtiyaçlarını karşılama kapasitesine sahip çok az firma bulunduğunu ortaya koydu.

Knight Frank Birincil Küresel Kentler Endeksi raporu açıklandı!

İngiltere merkezli küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, dünyanın önde gelen 41 şehrindeki lüks konutların fiyatlarına ilişkin hazırladığı raporu yayımladı.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Küresel İnşaat Raporu 2007 Haberi

Küresel İnşaat Raporu 2007

Dünyada dört büyük denetim, vergi ve danışmanlık şirketinden biri olan KPMG'nin araştırmasına göre dünyada nitelikli müteahhitlik sıkıntısı yaşanacak.

KPMG, Küresel İnşaat Raporu 2007 araştırmasını yayınladı. 150 ülkede 113,000 çalışanıyla faaliyet gösteren KPMG, inşaat ve yapı sektörü genelinde sahip olduğu uzmanlığı ve bilgi birikimiyle dünya çapında yaptığı bu araştırmasıyla inşaat sektöründe pek çok dikkat çekici veriyi gözler önüne seriyor. 2006 yılının son çeyreğinde tamamlanan rapor önümüzdeki beş yıl için, büyük sermaye programları ya da sermaye harcamaları planlayan önde gelen kuruluşlar üzerine odaklanıyor. Bu kuruluşlar önümüzdeki beş yıl için toplam inşaat harcamaları 70 milyar ABD Dolarından fazla olan, devlet kurumlarını, gayrimenkul yatırım ortaklıklarını, ticari ve iskân komisyoncularını, enerji ve doğal...