05 / 05 / 2024

Kurtköyde arsa fiyatları

Kurtköyde arsa fiyatları

1998 yılında Kurtköy'de inşa edilecek Sabiha Gökçen Havalimanı'nın temelinin atılmasıyla bölgedeki araziler ''altın'' gibi değerlenmiş. Arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiği bölgede, arsaların metrekaresi 15 milyon liradan başlıyormuş.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Eli Aseo: Arsa fiyatları satışı zor hale getirdi!

Bulvar İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Eli Aseo, emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında arsa fiyatları ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

İbrahim Ekşi: Arsa fiyatlarını indirmek lazım!

Emlakkulisi.com sektör buluşması Anthill Kat 54'te gerçekleşti. İdealist GYO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi yaptığı açıklamada arsa fiyatlarına dikkat çekerek, "Arsa fiyatlarını indirmek lazım." dedi

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Gülyalı'da arsa fiyatları üç katına çıktı!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte bölgede arsa fiyatlarında artış yaşandı. Bu artış özellikle Gülyalı'da gerçekleşti.

Adana’da arsa fiyatları suni olarak artıyor!

Emlak Danışmanı Akif Altun, Adana’daki arsa fiyatlarının suni olarak arttığını dile getirdi. Altun, en karlı yatırımının arsa alımı olduğunu söyledi.

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Erguvan İnşaat imzasına sahip.

Erzurum'da arsa fiyatları 4 kat arttı!

Erzurum'da 22 bölgede yaklaşık 7 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kentte yapılan çalışmalar sonucunda arsa fiyatları 4 kat arttı.

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı!

3. havalimanı bölgesindeki arsa fiyatları ikiye katlandı. Projelerle değer kazanan ilk mevki ise Tavakadın olarak açıklandı. Mevcut durum itibari ile de ilk arsa fiyatlarında artış yaşanan nokta Tavakadın oldu.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

Kurtköyde arsa fiyatları Haberi

Kurtköyde arsa fiyatları

 


Havaalanı dopingi


Havaalanı inşaatının başlaması, Kurtköy'de yatırım patlamasını da beraberinde getirdi. Hızla değer kazanan arsaların metrekaresi 15-30 milyona yükseldi.


ŞENOL BAŞTAKAR


Altın gibi araziler


   10 yıldan bu yanan gündemde olan Kurtköy Havaalanı'nın temelinin atılması bölgedeki arazileri ''altın'' gibi değerlendirdi. Bölgede yapımı devam eden konut sayısı 400 bine çıkarken, ünlü kuruluşlar alışveriş ve iş merkezleri yapımına start verdi. Bölgede arazi ve bina yatırımı yapanların havaalanı inşaatının başlamasıyla bir günde yüzde 100 kazanç sağladığı Kurtköy'de nüfus da 25 bin 250 bine yükseldi.


Başkan'dan rakamlar


    Havaalanı inşaatı ile arsa ve konut fiyatlarının hızla yükseldiğini dikkat çeken Pendik Belediye Başkanı Erol Kaya, ''Yaşanan...