25 / 07 / 2024

kurucaşile sentetik saha ve tribün ne zaman açılacak

kurucaşile sentetik saha ve tribün ne zaman açılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve tribün yapımı ihalesinin 14 Mayıs tarihinde Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini belirtti.

İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı! Sorunlar giderek artıyor!

İzmir Tabip Odası tarafından depreme dayanıksız tartışmaları ile 10 yıl sonra açılabilen İzmir Şehir Hastanesi’yle ilgili saha raporu hazırlandı.

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Saha Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bulut ve Selami Başdak tarafından kuruldu.

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

Halk GYO, SAHA ile olan anlaşmasını 2 yıl daha uzattı!

Halk GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri ile olan kredi derecelendirme sözleşmesi yenilendi...

TİKA Sevakin Adası'nda 2. etap saha çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki tarihi Sevakin Adası'nın restorasyon amacı ile Türkiye'ye tahsisi kapsamında ikinci etap saha çalışmalarını tamamladı.

Akiş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile sözleşmesini 3 yıl uzattı!

Akiş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile bulunan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

kurucaşile sentetik saha ve tribün ne zaman açılacak Haberi

kurucaşile sentetik saha ve tribün ne zaman açılacak


Bartın Kurucaşile ilçesi ve Abdipaşa beldesinde sentetik futbol sahası ve tribün yapımının 14 Mayıs’ta ihale edileceği bildirildi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve tribün yapımı ihalesinin 14 Mayıs tarihinde Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini belirtti. Daha önce ihalesi yapılan Kumluca beldesinde de sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapımına başlandığını belirten Milletvekili Tunç, Merkez Ömertepesi Futbol sahasının yanına ikinci bir futbol sahası daha yapmayı planladıklarını...