25 / 07 / 2024

Kuruçeşme Yat Limanı

Kuruçeşme Yat Limanı

1973 yılında Bebek Koyu'nda, Açık Deniz Yarış Kulübü tarafından yat limanı yaptırılacakmış. 250 teknenin barınacağı yat limanı, on milyon liraya mal olacakmış. Cumhuriyetin 50. yıldönümünde İstanbul modern bir limana kavuşacakmış.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesiyle gündeme gelmişti! İş insanı Vahit Karaaslan devletin sattığı arazileri toplamış

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesinde 505 milyon dolarla en yüksek teklif veren Vahit Karaaslan, özelleştirme ihalelerinde devletin sattığı arazileri alıp, servetine servet katmış. 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ihalesinde en yüksek teklif 505 milyon dolarla Vahit Karaarslan'dan! 

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın ihalesinde en yüksek teklifi 505 milyon dolarla Vahit Karaarslan'ın verdiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için büyük gün! Özelleştirme ihalesi bugün yapılıyor! 

İstanbul’daki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi için buyük gün geldi. Bugün ihale yapılacak. Koç Holding de ihaleye katılacağını duyurdu. İşte detaylar... 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için son teklif günü 25 Haziran! Resmen süre uzatıldı! 

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesi için teklif verme süresinin uzatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nda binlerce metrekare yeni inşaat alanı açılacak!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için bir özelleştirme ihalesi daha yapılacak. Ancak bu seferki 'genişleterek özelleştirme' ismi altında gerçekleştirilecek. Peki neler olacak? İşte Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı bekleyenler...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı 40 yıl süreyle özelleştiriliyor! Tarih açıklandı! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nı özelleştiriyor. Yat Limanı 2021 yılında özelleştirme kapsamında Koç Holding iştiraki Tek-Art'a verilerek Rekabet Kurulu tarafından onaylanmıştı. Ancak bu onay, Cumhurbaşkanı kararıyla iptal edilmişti.

İki yıldır ihaleye çıkmayı bekleyen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nda son dakika gelişmesi! Yeniden ihale yapılacak...

2022'de çıkılan ihale ile yeterli teklif alamayan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı için tekrar ihale yapılacak. 

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Kuruçeşme Yat Limanı Haberi

Kuruçeşme Yat Limanı



Bebek'te ''Yat Limanı'' yapılıyor..


250 teknenin barınacağı ve 10 milyon liraya çıkacağı sanılan liman için sondaj çalışması tamamlandı.


OKŞAN ATASOY


  AÇIK Deniz Yarış Kulübü tarafından İstanbul'da yaptırılması tasarlanan Yat Limanı için Bebek Koyu seçilmiştir. Proje ve maketi hazırlanan on milyon liraya mal olacak ve 250 tekne alacak Yat Limanı'nın yapımı için Turizm ve Tanıtma Bakanlığı'nda çalışmalar sürdürülmektedir.

  İlk kez modern anlamda bir Yat Limanı'nın gerçekleştirilmesi için gerekli izni alarak, Bebek Koyu'nda sondaj çalışmalarını tamamlayan Açık Deniz Yarış Kulübü, bir yıl önce Açık Deniz Turizm Anonim Şirketi'ni kurmuştur. Sonradan bu şirkete katılan